İkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ucu estetiği sonrası büyük uzun burun? 2. Ameliyat
- Konu Sahibi ayseyaren
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetği burun ucu revizyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Konuşmuştuk küçültürüm dedi çıkınca elimden geleni yaptım kaldırdım dedi zaten uzunluğundan şikayetciydim kemiğe bile dokunmamış daha bandajlarım varken bile kötügirmeden doktorla konusmamis miydiniz ne yapacagini
İyi düşünün derim şimdiden geçmiş olsunCumartesi olucam ben
Konuşmuştuk küçültürüm dedi çıkınca elimden geleni yaptım kaldırdım dedi zaten uzunluğundan şikayetciydim kemiğe bile dokunmamış daha bandajlarım varken bile kötü
canim belki sistir benim de alin kismimla burnun basladigi yer dumduz olur ya oyle.ozelden yazalm du
Ben de ameliyat olalı bir ayı geçti. Ameliyattan sonra nasılsa yine öyle. Burnum yan profilden bakınca uzun duruyor. Hiç kısaltılmamış gibi. Gerçi ameliyathanede çekilen fotoğraftan kısaltılmadığını anlamıştım. Yine de acaba aylar geçtikçe iki üç milim kısalır belki diye umut ediyorum ama hiç öyle görünmüyor. Acaba böyle bir ihtimal var mı? Bunu yaşayan var mı?
Sanmıyorum yani burun ucu sadece morluk bile olmadı yüzümde şişlik bile yoktu
ben de simdi konu actm benim durumum senden kotudur emin ol. burun estetigi benim neyime cok pismanim ya.insallah seninki duzelir duzeltilebilir ama benim şaftım kaydı
Belki daha da küçülse nefes almakta sıkıntı yaşardınız... Neden o şekilde uzun bıraktığına mantıklı açıklaması olması lazımİkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
MeLek sen nasil oldun ?ben de simdi konu actm benim durumum senden kotudur emin ol. burun estetigi benim neyime cok pismanim ya.insallah seninki duzelir duzeltilebilir ama benim şaftım kaydı
Merhaba bende ayni durumu yasiyorum, sizde bir degisim var mi? Ne durumdasiniz suanİkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?