• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu estetigi+dudak yag enjeksiyonu

oilfreegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
36
3
36
Kocaeli
Kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vede:( sirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...

cnm şuan burnunda şiş onun etkisiyle çok büyük ve morarmıştır benim ilk hafta dudak dolgusu yaptırmadığım halde dudaklarım ördek gibiydi sonra indi, 1 haftaya düzelir ve güzelleşir merak etme, ama doktorunada bi danış bakalım.

Arkadaslar yeni bir uygulama varmış sanırım. (Yada ben yeni duydum)Burun ucu estetiği ile ilgili. 20 dk lık kısa bir operasyonmuş ve sadece kıkırdakla oynuolarmış. Cok büyük burunlara yapılmıyormuş. Acaba bu tarz bi ameliyat olan varmı. Tecrübesini yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler...

Kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vede:( sirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...

canım çok geçmiş olsun, ben de 1 ay sonra burun ameliyatı olcam yalnız bugün görüştüğüm bir doktor aynı zamanda yanaklarına ve dudaklarına da yağ dolgusu yapsak daha iyi olur çünkü sol tarafının kasları gelişmemiş destek yapmamız lazım burnun da o zaman daha hoş görünür dedi ama benim hiç aklımdan geçen konular değil bunlar, şu an sadece burun ameliyatına odaklanmış durumdayım, yani dolguya ihtiyaç duyduğum hiç aklımdan geçmiyordu, şimdi araştırmaya başladım nasıl bişey diye, sen gelişmeleri paylaşabilir misin,çok yeni ameliyat olmuşsun gerçi ama çok merak ediyorum nasıl oluyor işe yarar bişey mi, umarım memnun kalırsın.

Ya bana ilaç olcaksın sanırım canım sen çünkü bende burun ucu ve dudak aynı anda olsun bitsin istiyorum,resimlerini paylaşırsan fikir ediniriz bizde. Umarım ağrısız sızısız ve güzel olurlar canım

Dudaklarım inmeye başladı, ilk gördüğümde şok olmuştum çünkü kabul edilecek bir durumda değildi:51: burnumun sargısı persembe acılıyo, bugun 10. Günüm. Cuma günü ilk iş bir duş alıp öncesi sonrası iki resim yükliycem, yaptırmadan önce çok arastırdım, burdanı çok bilgi edindim şimdi paylaşma sırası bende.. Ama peşin peşin şunu söyliyim; burun ucu ile birlikte dudağıda yağ enjekte edecek olan varsa, abartısız iki gün zor geçiyo, neden, burun kan pıhtısı ameliyat yorgunu zaten tıkalı, hep agızdan nefes alıyosun, her 3 dakıkada bogazına kadar agzın kuruyo bogulacak gıbısın, dudakların o kadar şiş ki bardakla su içemiyosun konuşamıyosun pipet bile olmuyo kaşıkla su içtim:43: ama sabrettim 10 gunu devırdım rahatım mutluyum, duygudan duyguya atlarken düzeldikçe begenmeye basladım:52:

Arkadaşlar , Ankara'da burun ucuna dolgu yaptırarak burunu muhteşem bir şekilde kalkık hale getirilmiş arkadaşlarım var. Burun sırtındaki kemerler de doldurularak kemer görüntüsü düzeltilmiş. Hazır dolgu kullanıldığı için de günler süren şişlik ve sargı diye bir olay yok. En az 6-7 kişi var etrafımda. Ve son derece memnunlar. Bu iş yapılırken Aynı zamanda dudağına kontur veya dolgu yaptıranlar da var. Arzu eden olursa görüştürebilirim. Hoşcakalın

kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vede:( sirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...

burun ucuna ne yaptrdın canm?? Sadece kaldırdılar mı yoksa burun ucun büyüktü yada sivriydi orda mı değişim yapıldı?açık teknikle mi yaptı kapalı teknikle mi?

Sakin ol canim 2 hafta sonra hepsi inecek sonra birden tam istedigin seylere sahip olacaksin biz kadinlar neden bukadar sabirsiz acaba :))))

merhaba, dudak yağ enjeksiyonundan memnun musun, foto yukleyebilirmisin?

Ya bu hesabimin sifresini kaybettim ve duzeltip bulmam zaman aldi, bu arada bide evlendim hepten cevapsiz kaldi baslik.
Dudaklarim guzel bi ruyaydi ama gecti yaklasik 4 ay cok guzeldi ama hizla bakiniz bu hic dolgusuz buda dolgudan sonra, yag enjeksiyonu yani, ama dedim ya, ruya gibi hop bitti gecti:( simdi tekrar yaptirmayi dusunuyorum. Cunku butun ifademi degistirdi, ince dudak sinsi gosterir derler:) suan yurtdisindayim 2 gune kadar geliyorum, gelirgelmez yaptircam galiba ama bu sefer normal hidro bilmemne asit yaptircam, cok zayifim kendimden verecek yagim kalmadi:/

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397370721.532563.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397370721.532563.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 385
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397370877.984788.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397370877.984788.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 379
Son düzenleme:
Burun ucum hafif kisaltildi, bayagi uyuyodum hangi teknikle yapti bilmiyorum, ama o kadar kalin bi burun derisi var ki bende istedigim gibi olmasi icin belki bidaha yaptiririm, yine fena degil ama ufak kusurlari var. zaten yukardaki resimlerde dikkatli bakarsaniz belki burnumdaki degisimide gorursunuz:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dudaklarım inmeye başladı, ilk gördüğümde şok olmuştum çünkü kabul edilecek bir durumda değildi:51: burnumun sargısı persembe acılıyo, bugun 10. Günüm. Cuma günü ilk iş bir duş alıp öncesi sonrası iki resim yükliycem, yaptırmadan önce çok arastırdım, burdanı çok bilgi edindim şimdi paylaşma sırası bende.. Ama peşin peşin şunu söyliyim; burun ucu ile birlikte dudağıda yağ enjekte edecek olan varsa, abartısız iki gün zor geçiyo, neden, burun kan pıhtısı ameliyat yorgunu zaten tıkalı, hep agızdan nefes alıyosun, her 3 dakıkada bogazına kadar agzın kuruyo bogulacak gıbısın, dudakların o kadar şiş ki bardakla su içemiyosun konuşamıyosun pipet bile olmuyo kaşıkla su içtim:43: ama sabrettim 10 gunu devırdım rahatım mutluyum, duygudan duyguya atlarken düzeldikçe begenmeye basladım:52:

burun ve dudak beraber gerçekten zor oluyor... ya da bizim doktorlar gerekli özeni göstermemiş olabilirler...

OTE="cansusahin1984, post: 31900185, member: 510893"]Arkadaşlar , Ankara'da burun ucuna dolgu yaptırarak burunu muhteşem bir şekilde kalkık hale getirilmiş arkadaşlarım var. Burun sırtındaki kemerler de doldurularak kemer görüntüsü düzeltilmiş. Hazır dolgu kullanıldığı için de günler süren şişlik ve sargı diye bir olay yok. En az 6-7 kişi var etrafımda. Ve son derece memnunlar. Bu iş yapılırken Aynı zamanda dudağına kontur veya dolgu yaptıranlar da var. Arzu eden olursa görüştürebilirim. Hoşcakalın[/QUOTE]
Cnm bni görüşturebilir misin??

Arkadaşlar , Ankara'da burun ucuna dolgu yaptırarak burunu muhteşem bir şekilde kalkık hale getirilmiş arkadaşlarım var. Burun sırtındaki kemerler de doldurularak kemer görüntüsü düzeltilmiş. Hazır dolgu kullanıldığı için de günler süren şişlik ve sargı diye bir olay yok. En az 6-7 kişi var etrafımda. Ve son derece memnunlar. Bu iş yapılırken Aynı zamanda dudağına kontur veya dolgu yaptıranlar da var. Arzu eden olursa görüştürebilirim. Hoşcakalın
Beni görüştüklerini misin cnm lütfen cevaplaa:))

Beni görüştürebilir misin cnm lütfen cevaplaa:))

Back