Kamyonet çarpmış gibi oluyor resmen kendinize bu işkenceyi yapmayın korkunç
Bahsettiginiz egrilik septum deviasyonu mu? Pek anlayamadim torpuleme derken kastinizi. Bildigimiz estetikten mi bahsediyorsunuz kemerli burun torpuletme gibi, yoksa egrilik tedavisi mi?
Ben gecen hafta septum deviasyonu ameliyati oldum. Acikcasi o tur bir egriliginiz varsa, duzeltilmesi gerekiyorsa olun ameliyati derim. Onu duzeltmek icin ille bir yerden kirmalari gerekiyor ki, torpuleterek egri kemik duzelmez. Kikirdagi da ezmisse bir de. Bence hersey goruntu degil, o kemigi duzelttirin derim tavsiye. Isterseniz torpulemeyi de hazir anestezi altindayken aradan cikartabilirsiniz. KBB doktoru ve bir plastik cerrahla gorusebilirsiniz.Sol tarafımda kemik eğriliği var düzelmesi lazım kırkıdaklarımı ezmiş. Yaş ilerledikçe daha da eğrilir dedi doktor bende onu kırdırmasan düzelttirmek törpü işlemi istiyorım doğallığına çok dokunmak istemediğim için
Ben gecen hafta septum deviasyonu ameliyati oldum. Acikcasi o tur bir egriliginiz varsa, duzeltilmesi gerekiyorsa olun ameliyati derim. Onu duzeltmek icin ille bir yerden kirmalari gerekiyor ki, torpuleterek egri kemik duzelmez. Kikirdagi da ezmisse bir de. Bence hersey goruntu degil, o kemigi duzelttirin derim tavsiye. Isterseniz torpulemeyi de hazir anestezi altindayken aradan cikartabilirsiniz. KBB doktoru ve bir plastik cerrahla gorusebilirsiniz.
Sizin isteginizle hasariniz ayni dogrultudani o onemli bence kemik kikirdak nasil neye gore ne islem ona dr karar verir misal siz ucu yarim ml kalkik istersiniz ama icteki hasara yapilan mudahale 2-3 ml kaldirmayi gerektirir gibi ya deviasyon ameliyati olacaksiniz ici duzeltip sinusleri temizleyip disa hic dokunmayacaklar ama yinede kamyon carpmis gibi oluyor mor dolasirsiniz bir hafta
Yada dogal estetik olacaksiniz disa fazla mudahale yapilmis gibi durmayacak ona gore dr arastirmasi yapmaniz
Lazim ki sizi zaten estetik degil kbb ameliyat eder ic hasarim sorunum cok diyorsunuz
sakaya gelecek birsey degil ay dr dedi deyip burnunuzdaki kemik icin sakin acale yatmayin iyi arastirin dusundugunuz dr un hastasiyla gorusun hatta yil gecmis hastalar olsun (kemik kikirdak cokuntusu vs olusumu olmusmu) sonra revizyon olmak zorunda kalirsiniz o daha zor.Ayrica kemik 20 max 23 den sonra buyumuyor.Sadece yaslanmaya bagli cilt sarkiyor sizin cokuntu sandiginiz burun ucu dusuklugu odur kemik buyuse boyumuz hep uzarBen Doğuda şark görevindeyim burda ki kbb dr tek taraflı eğrilik biraz da kııırdaklrınız ezmiş %30 nefes almanızı engelliyor dedi ameliyat için bana bıraktı bende olmak istiyorum burnum büyüdükçe eğirilk artacak kemerli kötü bir görüntü açıkçası istemiyorumama tamamen de estetikli bir görüntü değil amacım
Geniz akıntısı olmaz mı, ne çektim be ondan yıllardır... ben dış görüntüsüne bir şey yaptırmadım ama içerisine o kadar müdahale yapıldı ki, burnum eskisinden biraz daha ince duruyor şimdi. :) Kırmak derken, dışarıdan kırmıyorlar. İçerdeki kıkırdak ve kemik dokusunu kırıyorlar tamir etmek için. Yani yamuk, hasarlı bölgeyi. Dışarıdan hiç bir morluk, yara filan olmuyor. Hep içerden. Benim mesela ortadaki kıkırdağımı kesti çıkardı, tekrar yerine dikti. Biraz kıkırdak kesip çıkarmış atmış, fazlalık olarak. Böyle yani.Şaban çelebi diye bir dr var kbb özellikle görüştüm asla kırma yapmıyorum dedi pek sizde benim gibi sürekli geniz akıntısı, yutkunma ;( vs oluyor mu bıktımmm artık ağız kokusu yapıyordur kesin ;( 9 aylık beebğimmvar küçükken olmak kurtulmakta istiuorım 2 ay annemde kalırım .. siz dışardan da düzeltme yaptırdınız mı illa biraz toparlansa fena olmaz bence
sakaya gelecek birsey degil ay dr dedi deyip burnunuzdaki kemik icin sakin acale yatmayin iyi arastirin dusundugunuz dr un hastasiyla gorusun hatta yil gecmis hastalar olsun (kemik kikirdak cokuntusu vs olusumu olmusmu) sonra revizyon olmak zorunda kalirsiniz o daha zor.Ayrica kemik 20 max 23 den sonra buyumuyor.Sadece yaslanmaya bagli cilt sarkiyor sizin cokuntu sandiginiz burun ucu dusuklugu odur kemik buyuse boyumuz hep uzar
sakaya gelecek birsey degil ay dr dedi deyip burnunuzdaki kemik icin sakin acale yatmayin iyi arastirin dusundugunuz dr un hastasiyla gorusun hatta yil gecmis hastalar olsun (kemik kikirdak cokuntusu vs olusumu olmusmu) sonra revizyon olmak zorunda kalirsiniz o daha zor.Ayrica kemik 20 max 23 den sonra buyumuyor.Sadece yaslanmaya bagli cilt sarkiyor sizin cokuntu sandiginiz burun ucu dusuklugu odur kemik buyuse boyumuz hep uzar
Bugün aynı sıkıntılardan dolayı doktora gittim.kıştan beri sürekli hastayım.sürekli geniz akıntım var.burun kemiğinde eğrilik burun etlerinde büyüme var dedi.sağ kulağım tıkalıymış.sinüzit varmış.ameliyat dedi.benim eğrilik yandanda belli.onun düzelmesi için aynı zamanda estetikmi olmam lazım.Ameliyatın ilk haftası öyle oluyor.. sezeryan oldum aynı 1 hafta çektim ama sonrası inşalalh güzellik sinüzlerm dolu nefes alımımı etkiliyor ve geniz akıntım çok genzi Eti olmamasına rağmen siz yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?