• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun törpüsü ve burun ucu kaldırma!!!

Gwardus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
11
1
1
Kızlar merhaba, benim burnumda çok fazla kemer yok az var törpüyle düzelir diye düşünüyorum ama genişlemesini de istemiyorum. Birkaç kişi törpünün genişlettiğini yazmış. Ayrıca burun ucum düşük zaten özellikle yaptırmak istediğim yer burun ucu. Küçülüp kalkık olmasını istiyorum. Sanırım bunlar burun estetiğinden farklı olarak geçiyor ve daha hafif durumlar. Bu ikisini yaptıran birileri var mı?

Burun törpülenirse sadece çatı açık kalabilir. Burun ucunda da sırtında da müdahale istiyorsunuz ki bu hafif sayılmaz direkt normal rinoplasti olaral geçer iyi düşünün ona göre karar verin çok sıkıntınız yoksa hiç girmeyin bu işe:)

Bir animasyonda görmüştüm burunu açmadan içeriden törpü yapıyordu ama bu törpü dediğim burnu tamamen değiştirmiyor 2 mm gibi düşünün burun ameliyatlarında burunu kırıp parçaları küçültüyorlar diye biliyorum. Bunu yaptıranlar morlukları ve ağrının ameliyat gibi olmadığını yazmışlar. Ayrıca burun ucu estetiği olanlar da öyle yazmışlar o yüzden olan kişiler arıyorum ki bana yön verebilsin.

Üstelik bu dediklerimi genel değil lokal anesteziyle yapıyorlarmış

Benim gözlemime göre genişlemesi burnun ameliyattan önceki yapısıyla da çok alakalı. Çatının açık kalması da burnu geniş gösteriyor.

Burnun bir yerini yaptırınca diğer yerdeki kusur ortaya çıkıyor. Mesela ben kemer ve hafif düşük burun ucu diye gittim. Kemeri düzeltince burnumun uzunluğu ortaya çıktı. Burun ucunu yapınca kanat genişliği kendimi gösterdi. İstediğiniz şeyler de klasik bir rinoplasti gibi. Uygun fiyat ya da Yeni yöntemlerle risk almayın bence.
Her yöntemi deneyen doktorlarla görüşün onlar sizi yönlendirsin.

İsterseniz bi fotoğraf atın. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır mutlaka :)

Ya aslında burnun uzunluğu biraz da ucuyla alakalı bence. Ucunu kaldırırken biraz da küçültme istenirse kıkırdakları küçültüyorlar. Burun kalkınca dümdüz değilde biraz havaya bakıp boyutu küçülünce yine uzun durmaz gibi geliyor

Kızlar merhaba, benim burnumda çok fazla kemer yok az var törpüyle düzelir diye düşünüyorum ama genişlemesini de istemiyorum. Birkaç kişi törpünün genişlettiğini yazmış. Ayrıca burun ucum düşük zaten özellikle yaptırmak istediğim yer burun ucu. Küçülüp kalkık olmasını istiyorum. Sanırım bunlar burun estetiğinden farklı olarak geçiyor ve daha hafif durumlar. Bu ikisini yaptıran birileri var mı?
Burun estetiğinde ilk ameliyatta kemeri törpülenmesi ile burun ucu düşük oldugu için yapılıyor genelde ilk ameliyat için yeterli sorunlar bunlar daha hafif kalmıyor yani.tarif ettiginiz sorunlar tam olarak burun estetiği ameliyati .

Anladım. Teşekkürler sadece lokal anestezi ile yapılması kafamı karıştırmıştı

Back