Merhaba! Forumu bir süredir takip etmeye çalışıyordum, özellikle burun ameliyatları konusunda. Konu şu ki benim burnumda bir kemer var. Öyle çok büyük ya da biçimsiz değil ama beni çok rahatsız ediyor. Fakat burun ameliyatı işine de pek karışmak istemedim açıkçası. Burun törpüleme ameliyatı diye bir şey olduğundan haberim bile yoktu. İnternette bilinen doktorların sitelerine baktım fakat burun ameliyatlarında "törpüleme" diye bir başlık ya da benzer bir şey bulamadım. Etrafımda birkaç kişiye sordum: çok zahmetli bir ameliyat olmadığı ve normal burun ameliyatından farklı olduğu söylendi. Zaten burnumu çok değiştirmek gibi bir niyetim de yok. Ucunu beğeniyorum, üstündeki kemerin gitmesi gerek sadece. Sormak istediğim böyle bir ameliyat olan var mı, varsa hangi doktordan, ne zaman ve ne kadara olduğunu paylaşabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Töprüleme Ameliyatı
- Konu Sahibi Rackson
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun ameliyati burun törpüsü törpü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2016
- 60
- 9
- 36
- 31
Merhaba, benimde burnumda kemer vardı ama benimki yüzümün zayıflamasından dolayıda bayağı belirgindi. Burun ucumda hiç bir sıkıntı yoktu aksine en çok sevdiğim şeyde burun ucum. Yaklaşık 9 gün önce ameliyat oldum devlet hastanesinde kbb doktrum beni kendi arkadaşı plastik cerrahına yönlendirdi. Yaklaşık 9 gündürde tamponla geziyorum 15. gün tamponum alıncak bunun sebebide çok fazla kanamam olduğunu söyledi doktorum ki bende ameliyattan uyandıktan sonra ön tamponum kaldırıllınca burdakilerin söyledikleri üzerine sızıntı oluyordu ama benmki bildiğiniz kanamaydı ve yüzüme çok fazla buz koydurtmadı doktorum dolayısıyla aşırı derecede şiştim göz kapağımı ağırlıktan kaldıramıyordum şükr şuan sadece göz altımda hafif morluklarım kaldı. Atelim daha çıkmadığı için burnumda nasıl bir değişim oldu merak ediyorum haftaya alındığında senide bilgilendiririm. Fiyat konusunda doktorum torpil geçti diyebilirim raporlu gösterdi beni ben hiç bir şey karşılamadım :)
Merhaba, benimde burnumda kemer vardı ama benimki yüzümün zayıflamasından dolayıda bayağı belirgindi. Burun ucumda hiç bir sıkıntı yoktu aksine en çok sevdiğim şeyde burun ucum. Yaklaşık 9 gün önce ameliyat oldum devlet hastanesinde kbb doktrum beni kendi arkadaşı plastik cerrahına yönlendirdi. Yaklaşık 9 gündürde tamponla geziyorum 15. gün tamponum alıncak bunun sebebide çok fazla kanamam olduğunu söyledi doktorum ki bende ameliyattan uyandıktan sonra ön tamponum kaldırıllınca burdakilerin söyledikleri üzerine sızıntı oluyordu ama benmki bildiğiniz kanamaydı ve yüzüme çok fazla buz koydurtmadı doktorum dolayısıyla aşırı derecede şiştim göz kapağımı ağırlıktan kaldıramıyordum şükr şuan sadece göz altımda hafif morluklarım kaldı. Atelim daha çıkmadığı için burnumda nasıl bir değişim oldu merak ediyorum haftaya alındığında senide bilgilendiririm. Fiyat konusunda doktorum torpil geçti diyebilirim raporlu gösterdi beni ben hiç bir şey karşılamadım :)
Çok memnum olurum teşekkürler :) Benim yüzüm de zayıf o yüzden çok büyük görünüyor. Aklıma bir şey takıldı, bu rapor nefes almayla ilgili sorununuz olduğu üzere verildi de ssk, sigorta vs. mi karşıladı? Çünkü ben de muayene olduğumda soracağım nefes almada sıkıntı çekiyorum ama kemerden kaynakladığını zannetmiyorum, sanırım onu engellemiyorsa karşılanmıyor. Tekrar teşekkürler :)
- 5 Kasım 2015
- 96
- 37
- 3
- 44
Canım ben
. Canım ben yaklaşık altı ay önce Alper Tuncel'e oldum ameliyatımı,benim burun ucum biraz uzun ve düşüktü,burun sırtımda da çok hafif bir hamp vardı,burun kemiğim kırılmadan sadece törpü yapmış drum,ilk aylarda şişlik devam ediyordu ama 6.ayımı doldumak üzereyken çok azaldı,şu anda çok memnunum sonuçtan,benim başlığımdan resimlerime de bakabilirsin,çok zor bir işlem değil gerçekten.Merhaba! Forumu bir süredir takip etmeye çalışıyordum, özellikle burun ameliyatları konusunda. Konu şu ki benim burnumda bir kemer var. Öyle çok büyük ya da biçimsiz değil ama beni çok rahatsız ediyor. Fakat burun ameliyatı işine de pek karışmak istemedim açıkçası. Burun törpüleme ameliyatı diye bir şey olduğundan haberim bile yoktu. İnternette bilinen doktorların sitelerine baktım fakat burun ameliyatlarında "törpüleme" diye bir başlık ya da benzer bir şey bulamadım. Etrafımda birkaç kişiye sordum: çok zahmetli bir ameliyat olmadığı ve normal burun ameliyatından farklı olduğu söylendi. Zaten burnumu çok değiştirmek gibi bir niyetim de yok. Ucunu beğeniyorum, üstündeki kemerin gitmesi gerek sadece. Sormak istediğim böyle bir ameliyat olan var mı, varsa hangi doktordan, ne zaman ve ne kadara olduğunu paylaşabilir mi?
- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
Arkadaşlar, bende Pendik şifa da dr.sezai sevengil ' e ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. Estetik doktoru değil zaten burnumdan nefes almakta zorlanıyordum önceleri estetik doktorlara danıştım fakat kartal - Yakacık çevresinde benim birçok arkadaşım sezai bey e ameliyat olmuş zaten benim gibi nefes sıkıntısı olanlar kulak burun doktoruna burun estetiğini yaptırmaları daha doğruymuş valla ben arkadaşlarıma uydum ve çok memnunum. Burnum yüz hatlarıma çok orantılı ve nefes sıkıntısı, horlama kalmadı. Size de tavsiye ederim.