Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burnum cok tikanmaya başladı yani kışın kış olduğu için cok önemsemiyordum ama simdi gecmeyip birde aşırı olunca sinirim bozulmaya başladı burnumdaki etleri aldırmaya kadar yolu var bilmiyorum ne yapsam??
Burnum cok tikanmaya başladı yani kışın kış olduğu için cok önemsemiyordum ama simdi gecmeyip birde aşırı olunca sinirim bozulmaya başladı burnumdaki etleri aldırmaya kadar yolu var bilmiyorum ne yapsam??
İlkbaharda burun tıkanıklığı olabilir toz, polen, allerjik bir bünyeniz olduğu için olabilir.Bir hastahaneye gidip allerji testi yaptırmanızı öneririm.Sonuca görede burun etlerinizi aldırmanıza gerek yok radyo frekans denilen bir cihazla burun içindeki etler küçültülebiliyor.
merhaba, bu konudan son 1 aya kadar ben de çok muzdariptim, allerjim olduğu için burundaki etler büyümüş, polipler oluşmuştu ayrıca içeride kemik eğriliği vardı, bir ay önce ameliyat oldum, oldukça rahatladım, cidden çoksa rahatsızlığınız bence ertelemeyin.
zira ben öncesinde uzunca bir süre allerji ilaçları, burun spreyleri vs kullandım, etkili bir fayda göremedim ne yazıkki