Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar... Benim 1 aylık bir bebeğim var, burnu tıkandı çok zor nefes alıyor, ne yapabilirim acil yardım eder misiniz? Ne gibi önerileriniz olabilir?
Merhabalar... Benim 1 aylık bir bebeğim var, burnu tıkandı çok zor nefes alıyor, ne yapabilirim acil yardım eder misiniz? Ne gibi önerileriniz olabilir?
allah bağışlasın çok küçükmüş daha kıyamam ona
eczanelerde satılan serum fizyolojik adlı ürünleri deneyebilirsiniz zararsızdır
ama öncelikle kendi sütünüzü bebeğinizin burnuna akıtarak açmayı deneyin derim
ayrıca burun tıkanıklığı yanında başka herhangi bir belirti varsa(ateş,kusma vs.) mutlaka geç kalmadan doktora götürmeyi ihmal etmeyin
çok teşekkür ederim :) ben kendi sütümü damlattım ama çok etkisi olmadı sanırım. bugün ilk aşısını yaptırdık. söylediğiniz gibi eczaneden de serum fizyolojik aldım onu damlattım bakalım ne olacak. galiba grip olmuş :) hapşurup duruyor...
o dönemde bizim dr serum fizyolojik sıvıları istememişti... ninem usulü yöntem önce tuhaf gelmişti ama o günbugündür burnumuz tıkandığında çözümü bu yöntemde bulurum... soğanları ortadan ikiye böl... tülbente sar.. ve bunu başucuna as... nasıl işe yaradığını görünce şaşarsın gerçekten... bol şans.......