• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yerlikaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
63
9
86
İzmir
14 aylık bir oğlum var.geçen kışburun tıkanıklığıyla uğraştık ama bir çare bulamadık.doktorlarda olur normal dediler ama bebeğim uyuyamıyor.yazın herşey geçmişti.şimdi 3 haftadır yine burnu tıkalı(üstelik daha soba yakmaya başlamadık).aynı sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen nasıl geçirdiğinizi, neleri denediğinizi paylaşırmısınız.lütfen :çok üzgünüm:

serum fizyolojik, tonimer baby sprey, cold-mix, siccnasal krem... Hepsini deniyorum. Aynı sorun bizde de var. Biz çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz bu yüzden. Şimdi alerji bölümünde araştırma yapıyorlar. Umarım alerjik bişeyler çıkmaz. Burun tıkanınca açmak zor. Ama son yazdığım krem geceleri güzel rahatlatıyor.

yazdığınız kremi hemen deniyeceğim.inşallah işe yarar.sizede geçmiş olsun umarım alerji değildir.

biz bol bol tonimer baby sprey kullandık ama hiçbirşey "çin yağı " kadar etkili olmadı bizde..çin yağı (nane yağı diye de geçiyor..) sıcak buhar makinasına birkaç damla damlattıgınızda hem bebeğin hem de sizin rahat nefes almanızı ve rahat uyku uyumanızı sağlıyor,ben de yine böyle bir siteden duyup aktardan temin etmiştim...buhar makinanız yoksa kaynattıgınız suya birkaç damla damlatıp bebegınızın yattıgı odaya ,güvenli bir yere koyup solumasını da sağlayabilirsiniz...çocuk dr.umuz da okaliptus yağını tavsiye etmişti,inanın burun tıkanıklıklarına birebir...çok geçmiş olsun,umarım bir an önce düzelir bebişleriniz...

Back