kızlar benim bebegimin burnu çok tıkanıyor tonimer kullanıyorum sürekli ama uykudayken nefes alamıyor tıkanıklık yüzünden fazla kullanımda çatlaklık yapar diyorlar sizler napıyorsunuz yada ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız
Ben henüz bebeğimi kucağıma alamadım ama bebek doğmadan önce buhar makinası(nemlendirici) almayı düşünüyoruz. Bir arkadaşımda gördüm çok işe yarıyor. Bebeği daha rahat uyuyormuş...
bizim de doğduğundan beri çok sık tıkanıyor genzi dolu gibi serum fizyolojik, deniz suyu falan kullandık onlar da pek açmıyor şimdi de burun aspiratörüyle sükükleri çekmeye başladık ama niye sürekli tıkanıyor anlamadım
bızdede aynı durum var dogdugundan berı burun tıkanıklıgı var ozellıkle uyurken cok rahatsız oluyor hep serum fızyolojık kullandık bu zamana kadar en son kontrolde Sınomarın monodose adında bır sprey verdı bıraz daha ıyı geldı
bende tonimer kullanıyorum spreyi değil ama suyunu emziemeden önce ve çocuk açken vermelisiniz günde 4-5 saat arayla kullanabilirsin dedi doktorumuz ben memnunum
bende tonimer kullanıyorum spreyi değil ama suyunu emziemeden önce ve çocuk açken vermelisiniz günde 4-5 saat arayla kullanabilirsin dedi doktorumuz ben memnunum
hiç sormayın ben bu yüzden acile bile götürdüm tonimer baby kullanıyom pamukçuğun dediği gibi ama spreyi suyu nasıl uygulaması nasıl acaba
dr dediki tıkanıklığı takma bebeklerde olu onların burun delikleri çok küçük o yüüzen oluyo deedi
Bebeklerin hemen hemen hepsinde olur bende bir çok açici kullandim ama makina da çok fark etti heleki kişa giriyoruz bu durum dahada fazlalaşacaktir endişelenmeyin.serum fizyolojik vs.açicilar hepsi ii geliyo.daha sonra geçiyo bebkler normal yaşama ayak uydurduktan sonra.
benim bebegim henuz 3 aylik ve 3,5 hafta erken dogdu 1 aydir burun tikanikligi var. tuzlu su kullaniyorum bulundugu odalarda mutlaka su koyuyorum birde sogani soyup dilimliyorum bas ucunda tutuyorum evet oda sogan kokuyor fakat geceleri cok daha rahat uyuyor bende oda rahat ediyor denemenizi tavsiye ederim