• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Burun tıkanıklıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Selam arkadaslar dogalgazı acımaya basladk on gun once 2.5 yasındaki oğlumun burnu tıkanıyor sureklı önceden sobalıydı evim hıc bilmiyorum bunu onlememek icin ne yapmam gerektiğini bu arada kombi demir döküm en az 40 da yanıyor sabah damla ile actım burnunu cok aglıyor actırtmıyor burnunu hıc tıkanmaması ıcın tavsiyelerinizi rica ediyorum

Peteklerin uzerine su koymaniz lazim hava kurudugu icin burnu tikaniyor sicak su koyup icerisine bir kasik viks atarsaniz odanin havasini degistirip burun tikanikligini onluyor eger gece de cok takiniyorsa bas ucuna yakin kuru sogani ikiye bolup koyun oda rahatlamasini saglar birde bir damla var ismi aklima gelmiyor cocugun giysi yakasina uyurkende yastigina damlatiyor

Kalorifer sulugu işe yarar. Eğer yaramazsa soğuk buhar makinesi öneririm.

Soguk buhar makinesi alin. Cok rahat uyuyorlar geceleri. Petekler yandigi icin kuruluk oluyor nemlendirmeniz lazim ortami.

Peteklerin uzerine su koymaniz lazim hava kurudugu icin burnu tikaniyor sicak su koyup icerisine bir kasik viks atarsaniz odanin havasini degistirip burun tikanikligini onluyor eger gece de cok takiniyorsa bas ucuna yakin kuru sogani ikiye bolup koyun oda rahatlamasini saglar birde bir damla var ismi aklima gelmiyor cocugun giysi yakasina uyurkende yastigina damlatiyor
Bir kaba koyup o sekılde petek ustune koyan dımk

soğan koyun başucuna gecelerı kesıp.
odayı havalandırın.soğukda olsa .
tuz lambası alın.
kalorıferlerin ustune su.
okyanus suyu damlatın burnuna.
bol su.

Back