Moralim cok bozuldu. Yapiyorum tum bunlari. Ama dolu dolu oksuruyor. Usutse atesi olur herhalde dimkDoktor söylemeden sadece serum fizyolojik ve nebülizatör ile hava verin. Diğer ilaçlıları doktorunuz ayarlasın. Banyoda çok güzel temizleniyor burun kendiliğinden. Gece yatarken ise odasındaki nem oranını iyi ayarlamak için bir termometre olsun Nem %40 altına düşmesin %60 üstüne çıkmasın. Odayı nemlendirmek ve sıcak kuru hava dolayısıyla burnu tıkanmasın diye buhar makinesi kullanmanızı tavsiye ederim.
Oğlum kreşe gidiyor 4 yaşında ve sürekli ve hastalık taşıyor. 2 ay önce kızım aynı şekilde yoğun bir öksürüğü vardı. Doktorumuz kontrol etti öksürük gittikçe arttı ve bronşiolit e çevirdi. 1 hafta boyunca nebülizatör ile cortair ventolin yaptık başlarda 6 saatte bir sonra 8 sonra 12 diye 3 gün sonra hırıltısı öksürüğü azalmış bitmeye yaklaşmıştı. 5 günde antibiyotik kullandık. Bebeklerde balgam çıkarmak çok zor olduğu için süreç uzuyor ne yazık ki. Üşütmek dışında mikrop kapmış olabilir. Siz mutlaka yarın hastaneye gidemezseniz dahi sağlık ocağına götürün. Geçmiş olsunMoralim cok bozuldu. Yapiyorum tum bunlari. Ama dolu dolu oksuruyor. Usutse atesi olur herhalde dimk
Yarin bi gidicem mutlaka. Korktum simdiOğlum kreşe gidiyor 4 yaşında ve sürekli ve hastalık taşıyor. 2 ay önce kızım aynı şekilde yoğun bir öksürüğü vardı. Doktorumuz kontrol etti öksürük gittikçe arttı ve bronşiolit e çevirdi. 1 hafta boyunca nebülizatör ile cortair ventolin yaptık başlarda 6 saatte bir sonra 8 sonra 12 diye 3 gün sonra hırıltısı öksürüğü azalmış bitmeye yaklaşmıştı. 5 günde antibiyotik kullandık. Bebeklerde balgam çıkarmak çok zor olduğu için süreç uzuyor ne yazık ki. Üşütmek dışında mikrop kapmış olabilir. Siz mutlaka yarın hastaneye gidemezseniz dahi sağlık ocağına götürün. Geçmiş olsun
Korkmayın korkmayın ilaçları düzenli kullanır destek olursanız atlatabileceğiniz bir süreç. Bir de hastalanmayançocuk var instagram da takip ediyorsanız. Orada sarımsak kürü yapıyorlar bende çocuklarımda denedim ve iyi geliyor. Emziriyorsanız şayet siz sarımsak(ince ince dilip)+bal+limon karıştırıp hemen bunu yutabilir. Bol bol emzirebilirsiniz sütünüzden geçsin. Umarım kolaylıkla atlatırsınızYarin bi gidicem mutlaka. Korktum simdi
Cok tesekkur ederim. Takip ediyorum hemenKorkmayın korkmayın ilaçları düzenli kullanır destek olursanız atlatabileceğiniz bir süreç. Bir de hastalanmayançocuk var instagram da takip ediyorsanız. Orada sarımsak kürü yapıyorlar bende çocuklarımda denedim ve iyi geliyor. Emziriyorsanız şayet siz sarımsak(ince ince dilip)+bal+limon karıştırıp hemen bunu yutabilir. Bol bol emzirebilirsiniz sütünüzden geçsin. Umarım kolaylıkla atlatırsınızBir de youtube da balgam çıkarmak için masajlar var belki bunlarlada yardımcı olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?