Bebek Beslenmesi Burun tıkanıklığı ve buhar makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tubilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
91
0
96
44
İstanbul
Selam arkadaşlar 2.5 aylık kızım var .Sürekli burnu tıkanık özellikle sabah burnundan resmen gürültü geliyor serum fizyolojik kullanıyorum ama geçmedi bir türlü..Bende şu buhar makineleriyle ilgili bilgi almak istiyorum kullanan kullanıp memnun kalan varmı acaba aranızda.

Bizim ev de kaloriferli olduğu için kış aylarında bu buhar makinesi çok yararlı oldu. Benim kullandığım philips markaydı, hem uygundu fiyatı hem de gayet kullanışlıydı. Bu kış da kullanmayı düşünüyorum, oğlumun cildi de kuruydu, hava nemlenince onun vücuduna da iyi geldi...

çok iyi bilirim o derdi çok kötü bişey ya,benim oğlumunda kışın sürekli burnu tukanıktı,dr sadece tonimer damla(okyanus suyu)yazıyodu başka bişey kullanma ,küçük olduğu için başka bişey yazamam diyodu ..
bende buhar makinası kullanıyorum benimkide sinbo oda çok iyi valla memnunum ben..
Allah şifa versin inşl bebişinize..

Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için demekki faydalı bir makine bende almayı düşünüyordum sizede sormak istedim bende alıcam inşallah sıcak buhar soğuk buhar diye yazıo ikiside farklımı anlamadım siz hangisini kullanıyosunuz?

CANIM BENıM BEBEĞıM SÜREKLı HASTA OLDUĞU ıÇıN DR.MUZ TAVSıYE ETMıŞTı EVE DEĞıLDE BEBEĞıMıN BURNUNA TUTULANLARDAN ALDIK ÇÜNKÜ ÇOK SIK BURNU TIKANIYORDU ÖKSÜRÜYORDA ıLÇALI OLARAK KULLNIYORUM ARA ARA ıYı OLMASINA RAĞMEN ÖKSÜRÜĞÜ ÇÜNKÜ SÜREKLı TEKRARLIYOR...canım biizmkini markası eccanelere bazı bir kaç yere danışarak aldık 2 maskeli ağızlıklı ve tutmalıda çok kullnaıllı fazla büyük değilde rossmax markası....soğuk biizmki genelde de soğuk kullanılıyor hastanelerde de...

sağol canım bi araştıriim minicik burnu var zaten oda tıkanıyor devamlı. özellikle gece sabah kalkınca hep tıkanmış oluyor o nefes alırken bana fenalık geliyor bi araştırıp hemen almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…