Bebek Beslenmesi Burun tıkanıklığı acil yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
Arkadaslar Merhaba
14 günlük oglum genizinde bir hırıltılı var hapsurdukca burnundan sümük geliyo ama emerken burnu tikali değil fizyolojik serum ve burun Aspiratör kullanıyorum ama devamli fizyolojik serum kullanmak dogrumu ondanda endişe etmeye başladım kullanmazsamda bebeğim nefes alamıyo tikaniyo bir önerisi olan varsa lutfen bana yardım edin

Doktorumuza dün gittik serum ve Aspiratörü verdi biliyorum karsidan komik gorunuyo ama yeni anne olunca herseye panik oluyosun durduk yere acaba serumun zararı varmidir diyip kendimi burda buldum
Doktor söyledimi kav gün boyunca ve kaç defa kullanman gerektiğini?

Ben serum hiç kullanmadım.
Burun damlası ya da sprey verirdi doktorumuz. En fazla 3-4 gün kullan demiştir hep.
Yeni annesin, acemidirsin. Emin olmak için tekrar ara sor.

Bizim doktorumuz serumu surekli tavsiye etmedi deniz suyu kullanmami soyledi ama bebekler icin olani

Bizim doktorumuz serumu surekli tavsiye etmedi deniz suyu kullanmami soyledi ama bebekler icin olani
Bugün yine doktora gittik genizi dolmuş cocugumun elektronik Aspiratör ile çektiler doktor seruma devam daha çok küçük ilaç kullanmani istemiyorum diyo bi daha tikanirsa yine getirin cekelim diyo valla beklicez artık sabaha kadar nöbet bekledim başında tikanirsa diye bakalım bekliycez

Cok gecmis olsun canim spreyi sıkmasanda akan sümükleri burun aspiratörüyle çek eger burnu tıkanırsa hastalıga davetiye oluyor

Yeğenimin oğlu da bebekliğinden beri aynı dertten muzdarip. Serum fizyolojik damlatın yarım saat sonra aspiratör ile çekmeye çalışın. Günde 4 defa tekrarlayın. Hiçbir zararı Yok zaten zarar olsa doktorunuz vermezdi. Aspiratörle çekmek çok zor oluyor ama siz pes etmeyin. Geçmiş olsun

Eğer buhar makineniz varsa onu kullanın yoksa ketilla günde birkaç kez bebeğinizin odasinda su kaynatın. Benim oglumda da aynı sorun var doktorumuz fizyolojik serum ve aspratorle birlikte odayı nemlendirmemizi tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…