- 12 Kasım 2022
- 73
- 19
-
- Konu Sahibi rosemoonnn
Aaa benimde bugün tam 45.günüm. 26 Kasımda olmuştum ameliyat.Benimde 45 gün oldu.burun üstü temizlik için bebeklerde kullanılan alkollu temizleme fısfısları var o cok iyi cıkardı. Once burnuna bepanthen kremi bocala bi yumuşasın 2 veya 3 saat sonra bu fısfısın (ar+ı med) temizleme mendili de var onla sil korkma burun ucunu tut daha rahat edersin silerken.Birde akşamları bant yapıstırıyosunya onun altına az bepanten sür öle bantla cıkartırken yine once bepanteni bocala 1 saat kalsın sonra sök bantları.
Her akşam yatarken burnu bantlaman gerekiyor dr demedımı birseyAaa benimde bugün tam 45.günüm. 26 Kasımda olmuştum ameliyat.
Teşekkür ederim bu arada deneyeceğim. Fakat bant olayını anlayamadım?
Benim bu aralar psikolojim çok bozuldu. 1 hafta öncesine kadar burnum inmişti fakat şimdi yine şiş. Burnumun sırtı bile ödemli şuan. Sanki ilk alçıdan çıktığı haline döndü. Sivilce, kabuk, siyah nokta da cabası. Umarım geçer.
Birde ödem olması cok normal atel varken şişmesini engelliyor cıktıgında dogal olarak odemli bir burun karsımıza cıkacak benimde kocaman ama asla kafaya takmıyorum sonucta bu süreci biliyordum neler yaşacagımı o yuzden sende takma.Burun bantlama olayıda gece yatarken bantlıyorsun nedeni gece odem daha fazla artıyor onu baskılamak ıcın birde burun dusmesi risklerını azaltıyorAaa benimde bugün tam 45.günüm. 26 Kasımda olmuştum ameliyat.
Teşekkür ederim bu arada deneyeceğim. Fakat bant olayını anlayamadım?
Benim bu aralar psikolojim çok bozuldu. 1 hafta öncesine kadar burnum inmişti fakat şimdi yine şiş. Burnumun sırtı bile ödemli şuan. Sanki ilk alçıdan çıktığı haline döndü. Sivilce, kabuk, siyah nokta da cabası. Umarım geçer.
Hayır bana hiçbir şey söylemedi. Bant vs. Bir şey dememişti. İşe yarıyor mu peki? Nasıl bir şey?Birde ödem olması cok normal atel varken şişmesini engelliyor cıktıgında dogal olarak odemli bir burun karsımıza cıkacak benimde kocaman ama asla kafaya takmıyorum sonucta bu süreci biliyordum neler yaşacagımı o yuzden sende takma.Burun bantlama olayıda gece yatarken bantlıyorsun nedeni gece odem daha fazla artıyor onu baskılamak ıcın birde burun dusmesi risklerını azaltıyor
Odem iğnesi yaptılar bana gecen hafta bayağı iyi geldi.Doktordan rica et popodan olanı yapsınlar istersen.Bantlamayı belkide uygun gormemıstir doktorun.Benim hala bantlama yapmamın nedeni geceleri cok şişmesini engelliyor ve burun ucu dusmesinin bi tık onune gecıyor ben ayrıca burun retaıner diye bi alette kullanıyorum dahada 2 ay kullanacagım. Hepsini doktorum onerdı resim koyuyorum şimdi sana hem bantı hemde retaınerin.Hayır bana hiçbir şey söylemedi. Bant vs. Bir şey dememişti. İşe yarıyor mu peki? Nasıl bir şey?
Evet, benim ateller cıktıktan sonra zaten şişti onu dert etmedim çünkü henüz yeni olduğunun farkındaydım fakat şuan 1 buçuk ay olmasına rağmen burnum yeni banttan çıkmış halindeki gibi şiş. Yani burun sırtım yüzüm bile ödemli hala. O canımı sıkıyor. Dikkat ediyorum iniyor, en ufacık bir şey de yine şişiyor. Anlamadım ben ne zaman düzelecek bu. Doktorum bile söyledi burnun 1 buçuk aya göre çok ödemli diye.
Bu arada kalın derilimisinHayır bana hiçbir şey söylemedi. Bant vs. Bir şey dememişti. İşe yarıyor mu peki? Nasıl bir şey?
Evet, benim ateller cıktıktan sonra zaten şişti onu dert etmedim çünkü henüz yeni olduğunun farkındaydım fakat şuan 1 buçuk ay olmasına rağmen burnum yeni banttan çıkmış halindeki gibi şiş. Yani burun sırtım yüzüm bile ödemli hala. O canımı sıkıyor. Dikkat ediyorum iniyor, en ufacık bir şey de yine şişiyor. Anlamadım ben ne zaman düzelecek bu. Doktorum bile söyledi burnun 1 buçuk aya göre çok ödemli diye.
Aaa ödem ignesi aklıma hiç gelmemişti, mantıklı.Odem iğnesi yaptılar bana gecen hafta bayağı iyi geldi.Doktordan rica et popodan olanı yapsınlar istersen.Bantlamayı belkide uygun gormemıstir doktorun.Benim hala bantlama yapmamın nedeni geceleri cok şişmesini engelliyor ve burun ucu dusmesinin bi tık onune gecıyor ben ayrıca burun retaıner diye bi alette kullanıyorum dahada 2 ay kullanacagım. Hepsini doktorum onerdı resim koyuyorum şimdi sana hem bantı hemde retaınerin.
Benim 45 gün olduAaa ödem ignesi aklıma hiç gelmemişti, mantıklı.Söyleyeyim doktoruma.
Olabilir zaten bana masaj da önermemişti, sadece okyanus suyu kullanıyorum. Bu arada resim kaçıncı günden sizin? Yeni mi? Benim burnumun üstü ince altı kalın biraz. Zaten eski burnumda öyleydi. Burnumun altında bariz fazla deri vardı. Burnumun üstü ince altı cok kalındı. Yine öyle.