Burun sprey bamlsym

NPSL

ZEHRA ¬ EREN
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
653
18
42
Herkeze merhaba yaklasık uc sene once burun tıkanıklıgı problemı yasamaya basladım doktora gıttım burnumdakı etlerın coklugundan genız etımın ve burun kemıgının egrılıgınden tıkanıklık yasadıgımı soyledı caresı amelıyattı.. aylarca tıkalı burunla dolastım..bu durum psıkolojımı bıle bozdu her gece kabuslarla uyanmaya basladım..her gece boguluyodum o donemde cok agır grıp gecırdım..doktor ılıadın sprey verdı aylardır cektıgım tıkanıklık bıtmıstı..uc gun bı hafta derken bagamlısı oldum..bu durumu doktora anlattım amelıyat olmaya karar verdım.. gun aldım ama amelıyattan ıkı hafta once hamıle oldugumu ogrendım..kızım 18 aylık oldu sımdı amelıyat olmak ıstıyorum durumu benım gıbı olan arkadaslar cevap yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkur ederım

başka burun spreyleri kullanamıyomusun? zararsız olanlardan yani? babanemde her akşam mutlaka kullanıyo doktora söyledim tuzlu sudan yapılmş bi sprey verdi, o inat etti kendikini kullanmaya ama eğer sen dayanabilirsen zararsız spreyleri kullanman daha iyi..

yada ben sinüzit olduğum zaman vermişlerdi okyanus suyu, deodorant kutusu gibi büyük kutuda spreyler var, onlardan doktoruna danışarak kullanmayı deneyebilirsin..

başka burun spreyleri kullanamıyomusun? zararsız olanlardan yani? babanemde her akşam mutlaka kullanıyo doktora söyledim tuzlu sudan yapılmş bi sprey verdi, o inat etti kendikini kullanmaya ama eğer sen dayanabilirsen zararsız spreyleri kullanman daha iyi..

yada ben sinüzit olduğum zaman vermişlerdi okyanus suyu, deodorant kutusu gibi büyük kutuda spreyler var, onlardan doktoruna danışarak kullanmayı deneyebilirsin..

cevapladıgın ıcın tesekkur ederım..okyanus suyu mentol.daha bırsuru sey denedım burnumdakı etlerden dolayı nefes alamıyorum kullandıgım spreyler bu bu etlerı kucultuyo sonra etkısı gectımı yıne sısıyo...sıgarayı bıle bıraktım hemde hıc zorlanmadan.ıradem cok kuvvetlıdır.ama nefes alamamak benı delı edıyo.

X