Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şiş yok dikkatli bakarsan anlaşılıyor lütfen yardımcı olun2-3 aydır mı şiş?
Araştırmış tım ilk 48 saatte olursa faydası oluyormuş bnde yapmadım şimdi yapsam faydası olur muŞiş olan bölge zarar gördü demek ki ödem oldu orada,buzun faydası olur aslında,ödemi indirir
Benim menisküsüm var uzun süre yürüyünce dizim şişer bazen fırsat bulamam buzu bikaç gün sonra koyarım hemen hem şişliği hem de agrısını alırAraştırmış tım ilk 48 saatte olursa faydası oluyormuş bnde yapmadım şimdi yapsam faydası olur mu
Gittim o da röntgen çekti bı kırık yok dediDoktora gidin. Belki kemikte hasar kalmistir. 2-3 ay normal degil bence.
Deniyim o zaman başka bir önerim var mı sağolBenim menisküsüm var uzun süre yürüyünce dizim şişer bazen fırsat bulamam buzu bikaç gün sonra koyarım hemen hem şişliği hem de agrısını alır
Sağol bir daha gidemiyorum gidince çok takıyorsun diye kızıyor larBursadaysan göktug saraydaroğlu var ona git,duo kbb. Kamerayla bakar çok yardımcı olur. Başka önerimm yok geçmiş olsun
Kendiliğinden geçer mi sizce aynaya baktığımda deliklerde sağ tarafı şiş birazZedelenme olan yerde ödem olabilir . Bir cerraha gidin.plastik cerrah.
İnternetten bak istersen sıcak mı soğuk mu torba koymam gerekli diye..ama doktora gitsen ıyi olurKendiliğinden geçer mi sizce aynaya baktığımda deliklerde sağ tarafı şiş biraz