Haklısınız tabi ama bu uzun bir süreç birazcık sabretmek gerekiyorBurada yeni ameliyat olanlar olarak mütemadiyen kafayı yiyoruz hjhjhsBen de böyle bir ruh hali içindeyim, aklım fikrim burnumda. Mecburen biraz daha süre geçmesini bekleyeceğiz, başka çare yok.
Zaten asıl mesele de o ya. Bu ameliyatın en zor kısmı mental olarak çok yıpratıcı olmasi ve sabırsız davranmak.Haklısınız tabi ama bu uzun bir süreç birazcık sabretmek gerekiyor
Ya ben tanımadığım insanlara filan soruyorum sence burnumda bir gariplik var mı diye düşün artık geldiğim ruh halini.Aynen mutemadiyen kafayı yedik elim sürekli burnumda gözüm burnumda ailemde bunaldı yamuk mu değil mi diyorum beklemek zor geliyor hemen gecse keske
Tahmin edebiliyorum ben bi arkdasima sormuştum oda bana sen burun mu yaptrdn ki hoc belli degil demisti hatta tv de bi kz vardi onun dogal hali senn yapilmis halimden guzel dedi butun moralim bozulmustuYa ben tanımadığım insanlara filan soruyorum sence burnumda bir gariplik var mı diye düşün artık geldiğim ruh halini.
Bana da öyle diyorlar. Artık şeklini semalini falan geçtim ben tekrar bir müdahaleyi gerektirecek sorun olmasın sukredecegim öyle mahvetti ki bu süreç beni bir ay mi geçti bir yıl mi anlamadım yaşlandım resmen.Tahmin edebiliyorum ben bi arkdasima sormuştum oda bana sen burun mu yaptrdn ki hoc belli degil demisti hatta tv de bi kz vardi onun dogal hali senn yapilmis halimden guzel dedi butun moralim bozulmustu
Ya bende oyle bazen pişmanlık duyuyorum eskiden dokunurdum rahattm şimdi surekli elim deggdi yok biri değecek yok ağrısı sizisi mahvetti beniBana da öyle diyorlar. Artık şeklini semalini falan geçtim ben tekrar bir müdahaleyi gerektirecek sorun olmasın sukredecegim öyle mahvetti ki bu süreç beni bir ay mi geçti bir yıl mi anlamadım yaşlandım resmen.
38.günüm bugün doktora demistim sacmalama ödem o sabrli olman lazm burun bu cok sekil degistirr dedi cok guzel oldu vs dedi tabi randevu aldim tekrar bi gorunecegimNe kadarlık şuan kaç ay oldu nebileyim bu kadarına doktorun ne diyor ödem bu kadar şekil değiştirtirmi inşallah düzelir
Ayy sende kendimi görüyorum resmen :) Bazen burnumu tutup çekiştirmek istiyorum yarı yolda aklıma geliyor elimi indiriyorum. Otobüste, kalabalık ortamlarda biri değer bir şey olur diye hep bi tedirginlik. Sürekli aynada bakıp yamuk mu sorun mu var şöyle mi oldu böyle mi oldu diye düşünmek de cabası.Ya bende oyle bazen pişmanlık duyuyorum eskiden dokunurdum rahattm şimdi surekli elim deggdi yok biri değecek yok ağrısı sizisi mahvetti beni
Evet hakkısın en zoruda da bu galiba sürekli yerindemi diye kontrol etmekAyy sende kendimi görüyorum resmen :) Bazen burnumu tutup çekiştirmek istiyorum yarı yolda aklıma geliyor elimi indiriyorum. Otobüste, kalabalık ortamlarda biri değer bir şey olur diye hep bi tedirginlik. Sürekli aynada bakıp yamuk mu sorun mu var şöyle mi oldu böyle mi oldu diye düşünmek de cabası.
Benimkide öle diyor geçicek sabır elin kesildise 10 günde iyleşmiyor bu ise baya işlem yanı açık kapalı neyse sonuç olrak zor bir ameliyat38.günüm bugün doktora demistim sacmalama ödem o sabrli olman lazm burun bu cok sekil degistirr dedi cok guzel oldu vs dedi tabi randevu aldim tekrar bi gorunecegim
Evet bugun bakıyorum yine çıkıntı buyuyor burnum ucu küçülüyor iki deligin ortası asagi dogru sarkmis gibi sürekli biseyler buluyorum ve bastırıyorum çıkıntıya icine batıyor ama nasıl anlamıyorumAyy sende kendimi görüyorum resmen :) Bazen burnumu tutup çekiştirmek istiyorum yarı yolda aklıma geliyor elimi indiriyorum. Otobüste, kalabalık ortamlarda biri değer bir şey olur diye hep bi tedirginlik. Sürekli aynada bakıp yamuk mu sorun mu var şöyle mi oldu böyle mi oldu diye düşünmek de cabası.
Evet tek sey sabır bir kizla tanıştım mesela 1 yıl olmus onunda kavisli olmus burnu hata ama bana yamuk geldi diyemedim de ona baktığında yamuk duruyor meselaBenimkide öle diyor geçicek sabır elin kesildise 10 günde iyleşmiyor bu ise baya işlem yanı açık kapalı neyse sonuç olrak zor bir ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?