Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi acaba masaj yontrminden mi bilemiyorum bi degisik duriyoİner ama burun baslangicinda o kadar ödem olması ve ödemin düzensiz olması bana çok sağlıklı gelmedi
Hayır masajla bunu başarmış olman imkansız ameliyat ile ilgilidir. Burun kökünün orada öyle dengesiz bir ödem olmaz normalde. 1Dimi acaba masaj yontrminden mi bilemiyorum bi degisik duriyo
Simdi kulubun1uyesi isin uzmani sayilir :) ama bana olabilir gibi geldi. Benim de ilk atel falan ciktiginda korkunctu. Sekli mekli belli degildi. Soke olmustum da bi sey diyememistim o an. Yani sislik degil sadece, ecis bucus bi seydiHayır masajla bunu başarmış olman imkansız ameliyat ile ilgilidir. Burun kökünün orada öyle dengesiz bir ödem olmaz normalde. 1
Birde çok garip bı açıdan çekmiş dediğin gibi sorun olmayabilir ama bu işin kompedani oldukSimdi kulubun1uyesi isin uzmani sayilir :) ama bana olabilir gibi geldi. Benim de ilk atel falan ciktiginda korkunctu. Sekli mekli belli degildi. Soke olmustum da bi sey diyememistim o an. Yani sislik degil sadece, ecis bucus bi seydi
Neyse yani herkesin nizami bi sisligi olmayabiliyor. Ha seninki farkli bir durumdur bilemem, uzak muzak doktora danis bi. Telefon ac, foto at baksin en kotu.
Doktoruma danistim burnunu bantla dedi ve baskılı masaj yap gecer dediSimdi kulubun1uyesi isin uzmani sayilir :) ama bana olabilir gibi geldi. Benim de ilk atel falan ciktiginda korkunctu. Sekli mekli belli degildi. Soke olmustum da bi sey diyememistim o an. Yani sislik degil sadece, ecis bucus bi seydi
Neyse yani herkesin nizami bi sisligi olmayabiliyor. Ha seninki farkli bir durumdur bilemem, uzak muzak doktora danis bi. Telefon ac, foto at baksin en kotu.
Bilerek o acidan cektim en acik boyle belli oluyordu dmdmxmxmxBirde çok garip bı açıdan çekmiş dediğin gibi sorun olmayabilir ama bu işin kompedani olduk
Evet surekli iletisim halindeyiz zatenDoktoruna danıştın mı?
O izler geçmiyor kanatlardaki
Burnunuzda ters v var sanırım