Burun sırtı kalınlığı

elabrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
48
3
1
Merhaba ben nisan ayında ameliyat olmayı düşünüyorum birçok yerde okudum ameliyattan önce önden ince duran burnum kalınlaştı diye.. kemeri alınca böyle bir durum gerçekten söz konusu mu yoksa geçici bi şişlik mi oluşuyor? En son gittiğim doktor kemerden sonra kemik yayılıyor tarzı bir şey demişti ancak o an o kadar umursamamıştım. Ameliyat olanlar yazarsa çok sevinirim en korktuğum şeylerden birisi ince burnumun kalınlaşması

Şuan bizzat dediğini yaşıyorum incecik burnum gitti geniş koca bir burun geldi önden yüzümle orantısız duruyor benim çok az bir kemerim vardı onun için yaptırmıştım ne gereksizmiş biz kusurlarımızla kendimizi sevmeyi bilmiyoruz malesef sonuçta böyle oluyor herkesin böyle olmayabilir tabiki bende böyle oldu şişlik olmasını ümit ediyorum başka yapabileceğim birşey yok çünkü

50. Günüm şuan herkesin iyileşme süreci farklı benimkiside belki sonradan incelmeye başlar her gün değişiyor bazen iniyor ertesi gün tekrar kalınlaşıyor yine iniyor anlamadım bende kimsenin moralini bozmak istemiyorum belkide sizin çıkar çıkmaz hiç şişmez tam istediğiniz gibi olur

Umarım geçicidir ve en kısa zamanda istediğin burna kavuşursun canım :) Bir şey daha sormak istiyorum hayatına normal devam edebiliyor musun ilk haftalar?

doktoruna belirt burun sirtimi ince istiyorum diye mutlaka. Bana önden ne rahatsiz ediyor seni dediginde yamukluklari ve kemigimi gösterdim sonra tam birde sirtimin biraz daha ince olmasini istiyorum dicektim, senin burun sirtinda bir sorun yok dedi, sonrada diyemedim birsey. Ameliyattan sonra acaib sis ve kalin duruyodu kemik falan hic hissetmiyodum korktum acikcasi yayik panda burnu gibimi olucak acaba diye, simdi 1 ayim gecti burun yapim ortaya cikmaya basladi kemiklerim var :) biraz daha incelirse olucak gibi. insallah incelir istedigim gibi.

İnşallah canım anladığım kadarıyla kalınlığının sebebi şişlikten oluyor çoğunlukla öyleyse rahatlıcam gerçekten :)

Ayni sorunu bende yasadim, 2 ay once ameliyat oldum. Doktorla gorustugumde onden burun sirtimin kalinliginin rahatsiz ettigini soylemistim. İncelicek demisti. Daha sonra alci ciktigi gun bandajlar yapistirilmisti ve aynaya bakinca burnumu asla taniyamadim kendimi telkin edicek seyler dusunmeye calisiyordum. Cunku eski kalin dedigim burnum bile bukadar degildi gibi gelmeye baslamisti. Benim burnumda asiri bi degisiklik de yapilmadi icten et aliminin ve deviasyon disinda cok hafif kemer vardi sol profilden o duzeltilmisti. Acikcasi bu kalinliga o yuzden cok sasirmistim. Yan profillerden her sey cok guzeldi cunku. Ama su an 2 ay oldu ve gercekten o yayik burnumun gecmeye basladigini gordum. Herkes en az 6 ay diyor hatta oturma sureci 1 yil. Buralara ya da baska yere baktigimda 15 gunluk burunlarin incecik burun sirtlarini goruyorum ve gercekten hic sislik de olmaz mi diye sasiriyorum. Genel olarak kisiden kisiye degisen bir iyilesme sureci oldugunu dusunuyorum bu ameliyatta. Hepimiz icin cok erken daha. Sonuc olarak umarim 1 yili tamamladigimizda hepimiz istedigimiz sekillere kavusuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…