• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun revizyonu için doktor önerileriniz kimler?

serenatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
376
417
53
Merhaba hanımlar, revizyon için bildiğiniz genel olarak başarılı olan doktorların adını yazar mısınız? Biliyorsanız ek olarak doktorların güncel fiyat aralığından da haberdar ederseniz çok sevinirim.

Yeni yılda zam yapacaklardır herhalde doktorlar. :) Revizyonda başarılı birkaç doktor var. Ben kendi doktorumla ilgili bi konu açmıştım ismini istersen özelden yazabilirim.

Merhaba, bir çok doktor bilirim ama 2 doktor tavsiye edebilirim, özellikle revizyon hastalarında çok başarılı...Dr.Uğur Şahin ve Dr.Erhan Çoşkun... instegramda da var ikisinde incelebilirsiniz... Ama gerçekten severek yapıyorlar ve çok dikkatli ikisi de

Merhaba hanımlar, revizyon için bildiğiniz genel olarak başarılı olan doktorların adını yazar mısınız? Biliyorsanız ek olarak doktorların güncel fiyat aralığından da haberdar ederseniz çok sevinirim.
Ben revizyon yaptıralı 2 ay oldu Dr.Serdar Yüce'ye yaptırdım ameliyatımı şuan ki görünümden bile memnunum ilk operasyonuma verdiğim parada çektiğim ağrı sızı da çöpe gitti.

Back