Burun Orta Kemik Eğriliği Konusunda Yardım

jensonbutton44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
19
0
Merhaba arkadaşlar benım burnumdaki sağdaki kemik bariz bir şekilde yamuk ve neredeyse son kısımda sol kemikle yan yana geliyor.Nefes almada çok zorluk çektiğim söylenemez ancak sol burun deliğim ile sağ burun deliğimdeki nefes alış miktarımı kontrol ettiğimde bariz bir şekilde fark oluyor.Sağ burun deliğimden çok az nefes alabiliyorum.Ayrıca arada sırada genellikle kış aylarında sabahları burun akıntısı geceleri burun tıkanıklığı yaşıyorum.Pek fazla kişiden duymasamda burnumdaki bu eğrilik sosyal yaşamda buyuk bir guven kaybına yol açıyor.Size birkaç sorum olacak.Az biraz araştırdım.Orta burun kemik eğriliğinin deviasyon ameliyatına dahil oldugunu ve ssknın bunu karşılayabileceğini gördüm.Acaba bende burnumdaki bu kemiği düzeltebilirsem deviasyon ameliyatı kapsamına girermi.( Açıça söyleyeyim eğer ameliyat olursam nefes sorunundan değil görünüm açısından rahatsız olduum için olacağım.Ama nefes konusunda problemimide göz ardı etmeyin) .Yok girmez diyorsanız Malatya gibi bir şehirde bu ameliyatın ortalama masrafı bana ne olur..Son olarakda üniversite okuyan bir kişi olarak ssk kapsamından yararlanabilirmiyim.? Vaktinizi aldığım için özür dilerim.Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

canım merhaba ben deviasyon ameliyatı oldum sen diyorsun ya görüntü açısından olmak istiyorum diye ama o ameliyatta iç kemik düzeltiliyor sanırım yani şunu demek istiyorum ameliyat sonrası burnumun görünüşünde hiç bir değişiklik olmadı tatlı sanırım senin sorunun deviasyona girmiyor sanki yinede tam emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…