Burun ne zaman tam oturur?

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
26
Sürekli bir şey olacak korkusunda yoruldum. Burnuma dokunduğumda elime hafif bir şey geldiği an paniğe kapılıyorum. Düşecek mi korkusu zaten kötü. 2 ay olacak haftaya. Ne zaman oturur bu burun ???

Sürekli bir şey olacak korkusunda yoruldum. Burnuma dokunduğumda elime hafif bir şey geldiği an paniğe kapılıyorum. Düşecek mi korkusu zaten kötü. 2 ay olacak haftaya. Ne zaman oturur bu burun ???
6 ay 1 sene diyolar. Ama burnumu yapan diyor 3 ay da artık şeklini alır demişti

Bende yaptırdım doktorum bir burun 1 senede tam anlamıyla demişti . Ben yaptıralı 2 sene olfu bencede doğru 1 senede falan anca oturuyor. Ama Allah yapısı gibii haşır huşur çekmiyorum bunu yinede narin davranıyprum. Az önce bebeğimin kafası çarptı çok acıdı mesela .

2 ay çoooook erken eskisi gibi burnunu silmen kurcalaman dokunman için 1 sene geçmesi lazım ki o bile az kemik kaynayacak kolay bir durum değil

2 ay çoooook erken eskisi gibi burnunu silmen kurcalaman dokunman için 1 sene geçmesi lazım ki o bile az kemik kaynayacak kolay bir durum değil
Silme falan yok da elim çok burnuma gidiyor dokunuyorum hafifçe. Yan falan da yatıyorum ya bunlar kötü mü? Burun ucu ne yaparsam düşer?

Tamamen ödemlerin inmesi 6 ayı buluyor.
6 ay olduktan sonra normam hayatınıza geri dönebilirsiniz, gözlük kullanımı, peeling vs işlemler yapılabilir.

kızlar merhaba, benim ortalama yüze göre nispeten daha uzun bir suratım var. burun estetiği oldum 9. gündeyim. burnum ultra çok kalkık değil ama yine de eski burnuma göre kısalmış ve çehremi bozuyor. burun ucu uzatma işlemleri neler? yâhut düşmesi için neler yapabilirim, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…