burun masajı

su.ay

bana Allah yeter
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
1.699
3
kızlar bugün 2.ayım doldu. kontrolüm vardı. hala şişlik olduğunu söyledi. burun masajına başlyacağım. masajı gösterdi. Allahım öyle bir bastırdı ki başım döndü, gözüm karardı. doktor konuşuyordu ama ben hiç bişey duymadım. yaaaa ben hergün bu masajı nasıl yapacağım dokunmaya korkuyorumda
birde kaç ay yapacağım ve kaç sefer günde doktor söyledi ama ben o sırada kendimden geçmiş haldeydim ruh gibi.masaj yapılmasa ne olur. kızlar tecrübeli olan arkadaşlr beni bilgilendirirmisiniz.

.

masaj yapılmasa burnun ödemi inmez inse bile hepsi eşit derecede inmez .kemikler daha taze oldugu için masaj yapınca düzgün yerine oturuyomuş.burdan bizim söylememizle biyere varamazsın herkesin burnu aynı degil çünkü senin burnunun durumunu bilmek gerekir canım ..doktorunu ara sor ben o acıyla hiçbişey anlamadım de :) :) seni çok iyi anlıyorum insan ruhunu teslim edecek sanıyor o masaj sırasında :)

masaj yapılmasa burnun ödemi inmez inse bile hepsi eşit derecede inmez .kemikler daha taze oldugu için masaj yapınca düzgün yerine oturuyomuş.burdan bizim söylememizle biyere varamazsın herkesin burnu aynı degil çünkü senin burnunun durumunu bilmek gerekir canım ..doktorunu ara sor ben o acıyla hiçbişey anlamadım de :) :) seni çok iyi anlıyorum insan ruhunu teslim edecek sanıyor o masaj sırasında :)

valla derinin incelip oturması gerekiyor dedi. eee mecbur yapacağım artık. teşekkürler ilgin için. ama çok bastıramam herhalde birde masajı yanlış yaparmıyım şekli bozulr mu diye kafamda tuhaf düşünceler dolaşıyor ooooffff amma zor bu işler .

başta bastırmadan yap alışıo burun sonra sen zaten sert yapıyosun

peki masaj yaparken eger hiç acımıyosa bu masajı yanlış yapıyoruzmu demektir?

başlarda masaj yaparken benim de azcık acıyordu yavaş yapıyordum. şimdi 1 ay oldu bastırarak yapıyorum pek bi acım yok. tabi hala şiş. sanırım yapmaya devam edeceğim .

çok komik ama ben masajı yanlış yapmaktan korkuyorum. burnuma zarar veririmiyim diye şekli bozulrmu falan amma pimpirikli oldum ben hiç böyle değildim .

aynen bende ondan korkuyorum dr gösterdigi gibi yapmaya çalışıyorum bende evet acımıyo olması bence yanlış yaptıgını deil alıştıgını gösterir.burnunun üst kemigini iki parmagınla hafif yukarı dogru sıkıyosun

Benim birinci hareketim bas parmagimla ucunu kaldirirken ayni anda isaret parmagimla yukardan asagiya kemige hafif baski yapiyorum,ikinci hereket ise iki isaretparmagimla burun genisligini ve ucunu iki yandan bastiriyorum.Gunde iki kez.

bende öyle ama sanırım ben fazla abartıyorum sürekli yapıyorum abartıgımı düşünerek artık pek yapmamaya çalışıyorum

canim benimde doktorum masaj önermisti yaptim baslarda aciyor sonra alisiyor gercekten ödemlere faydasi oluyor yapmasan burnun kalin kaliyormus

canim benimde doktorum masaj önermisti yaptim baslarda aciyor sonra alisiyor gercekten ödemlere faydasi oluyor yapmasan burnun kalin kaliyormus

evet doktor söylemişti. burnun üstündeki deri kalınmış çekiştidi bu deri incelecek dedi allahım öyle bir çekiyor ki deriyi yukarı doğru ölüyorum sandım.akannehirakannehir:bbo::bbo:

yapıyorum da korkum şekli değişir mi, yanlış yaparmıyım falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile.eee bu 2. ameliyatımdı. birde bu güzel burna kavuşmuşken bozmayım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X