Burun, liposuction yaptırdım. Muharrem demiroğulları... çok memnunum...

kızlar ben de ankarada muharrem beyle görüşmeye gittim ama ne hikmetse görusemedim. bana telde 5te randevu verdiler gittim. 3-5 tane bayan vardı bekleyen doktr bi odadan cıkıp oburune giriydu. yüzüme bile bakmadı ve tam 2 bucuk saat bekledim işinin bitipte konusmasını. neyse sonra girdim odaya cagırdı tam derdimi anlatıcam konusurken ben tam rtasında anıden kalkıp gitti sinir oldum. cok saygısızca geldi bana. 2 bucuk saat ben senı beklemişim. insan bir ozu diler bi de utanmadan tam knusurken anıden bişi demeden cekip gitmesi sinir etti beni. bende cıktım gittim bişi konusamadan.

muharrem beyin fiyat aralıgı 6-8 milyar arası degişiyo, ankaranın tunalı semtinde, baska sormak istedigin bi şey varsa bana sorabilirsin ben bu doktora ameliyat oldum ve su an 7. günüm :)

canm özelden mesaj atamadm bende o doktora ameliyat olmak istiyorum ama örnek göremedim hiç rica etsem resmini koyar mıısn ya da bana özelden yollabiliyo musun .Gerçekten çok yardımcı olursun

muharrem beyin fiyat aralıgı 6-8 milyar arası degişiyo, ankaranın tunalı semtinde, baska sormak istedigin bi şey varsa bana sorabilirsin ben bu doktora ameliyat oldum ve su an 7. günüm :)

Merhaba. Muharrem beyden emnun musunuz? fotonuzu görmem mümkün mü acaba? bir de açık teknikle mi ameliyat oldunuz?

Muharrem beyin şu sıralar psikolojik durumu iyi değil. Hanımefendinin bahsettigi gibi kendisi banada degisik davrandı. Burnuma hatalı bir estetik müdahalede bulundu ve bana 2 ay sonra duzeltecegini soyledi, yanına gittiğimde beni bekletti ve en sonunda psikolojisinin bozuk olduğunu ve burnumu düzeltemeyeceğini söyledi. Kendisiyle eskiden tanışmış oldugum ve eski iliskimizin hatrina onu sikayet etmedim ama kesinlikle önermiyorum.

Bildiğim kadarıyla 2014 başında annesinin kanser olması Muharrem Beyi perişan etmiş.. Vahide Gördüm'ün de göz estetiğini yaptığını bildiğimden görüşmek istiyordum ama bana onu tavsiye eden doktor arkadaş da şu aralar gitmesen iyi olur demişti.. Son durumdan haberim yok.. Gene de bir uğrasam mı diye düşünmüyor değilim..

muharrem bey'i araştırdım aklıma yatıyor ama kararsızım yine de fiyatı da biraz fazla geldi ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…