Burun, liposuction yaptırdım. Muharrem demiroğulları... çok memnunum...

damla_toprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
32
1
98
Ankara
Özellikle burun ameliyatımdan son derece memnunum. İlk burun ameliyatımı pek araştırmadan ani bir kararla yaptırmıştım 96 yılında. 2 sene sonra burnumda çok ciddi çökme başladı. Kemiklerim yanaklarıma doğru kaydı ve sadece iki delik halinde kalmıştı burnum. Gözlerim arasındaki mesafe o kadar açılmıştı ki, aynada kendimi gördüğümde ben bile korkuyordum. Sonrasında Muharrem Demiroğulları ile tanıştım ve son derece başarılı bir ameliyat ile eski yüzüme kavuştum. Burun ameliyatı deyip geçmemek gerekiyor arkadaşlar. Sonuçları bazen gerçekten dramatik olabiliyor. Ama şimdiki görüntümden çok memnunum. 10 yıldır Muharrem Bey in yaptığı burnumla hiç bir sorun yaşamadım. Tekrar tekrar ameliyat olma ihtimali beni çok korkutuyordu ama gerek kalmadı....

Liposuction ameliyatımı da yine Muharrem Demiroğullarına oldum. Herhangi bir çukur ya da dalgalanma oluşmadı bende. Çukurlar galiba gereğinden fazla ve orantısız yağ alımından kaynaklanıyormuş. Şimdi yediklerime dikkat ediyorum. Ama tabiki bazen kilo aldığımda oluyor ama ameliyat olduğum bölgelerden kilo almıyorum. Ama tabi liposuction tek başına bir zayıflama yöntemi değil bence. Daha çok şekil verdirmek amacıyla oldum ben ameliyatımı. Yıllardır ne kadar zayıflasamda, göbeğimden bir türlü kurtulamıyordum. Şimdi göbeksiz çok mutluyum :) Ama düzenli ve dikkatli beslenmeye devam

canım bende muharrem demiroğullarına burun ameliyatı oldum. bende çok memnunum bir iki yıla kadarda göğüslerimi yaptırmayı düşünüyorum

o nasıl kuzu bir doktor yaa artık hasta doktor ilişkisini aştık iki arkadaş gibiyiz :) kulakları çınlasınnnnn

ya bıde cokmus halının resmı varmı acaba benımde cok faza kemık kıkırdak alınmıs burnu cok kavıslı estetıgım dıye bagırıyo artı coktu ıkı kez olmustum tekrar olup duzelttırmem lazım ama kıkırdak eklenmesı lazım dıyolar tırsıyorum sana eklendımı acaba cok merak ettım

ebru_can merabaa ben de muharrem demirogullarına burnumu yaptırmak istiyorum görüstük kendisiyle, gercekten güven uyandırdı bende ama bazı suphelerim var cok fazla korkuyorum aslında burnumda da cok onemli bi sorun yok ama takıntımı yenemiyorum, kısaca ocakta ameliyat olucam. Benim korkum ameliyat sonrası sislik uzun sure kalıyo mu ve cok agrısı oluyo mu? Bi de muharrem bey hem yasıma uygun olsun hem de dogal bi burun olsun diye öyle iddaalı bi burun yapmıcagını söyledi sizin burnunuzu merak ediyorum ben dogal mı yoksa hokka gibi cok iddalı bi burnunuz mu oldu cok merak ediyorum ve asırı heyecanlıyım bildiginiz her seyi bana anlatırsanız cok cok mutlu olurum lutfen yardım edinnnnn

muhammer beyin fiyat aralığı ne kadar acaba kızlar ayrıca nerede bu doktor .

muharrem beyin fiyat aralıgı 6-8 milyar arası degişiyo, ankaranın tunalı semtinde, baska sormak istedigin bi şey varsa bana sorabilirsin ben bu doktora ameliyat oldum ve su an 7. günüm :)

cnm meme büyütme operasyonunu kaça yapıyor acaba doktor bey.bende ankarada iyi bir doktor arıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…