Burun kuruluğu, uyku sorunu

yildizperisii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
353
788
23
Burnum çok kuru ve hiç akmıyor.yillardir bu şekilde, giderek artı. Astım/alerji ilacı kullanıyorum. Sprey kullandım.Burnum de et vs yok. Aynı zamanda uyku sorunum da var. Uyuyabiliyorum ama hiç uyumamış gibi geri uyanıyorum. Farkettim ki ben de esneme falan da olmuyor. Yoruluyorum uyuyorum böyle robot gibiyim.Ve bu durum zekami etkiliyor. Gerçekten hiç beynim yokmuş gibi hissediyorum. Algilamam azaldı, karşıdaki insanı dinleyemiyorum çoğu zaman, kitap okusam anlamıyorum vs.
Sadece grip olup burnum aktığı zaman düzgün uyuyorum ve o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorum.
Kuruluk olduğu için sjogrenden suphelenilmisti ama çıkmadı. uyku için de uyku ilacı veriyorlar. Ama bunun çözümü bu değil.o zaman da bayılmış gibi uyuyorum ama zaten uyuyabiliyorum. Yani ilaç kullanmak gereksiz oluyor.
Uykum genel olarak düzenli, suyu az içiyorum ama zaman zaman arttiriyorum bı fark olmuyor.
Fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme: bu arada hiç koku da alamıyorum. Burnumun dibine kadar gelirse anca.

Son düzenleme:
Odanizdaki nem orani nasil? Soguk hava buharli nemlendirici kullandiniz mi?

Burnumun odada ki soğuk havadan benimde kuruduğu ve rahatsız ettiği oluyor o yüzden yorganı tamamen kafama çekmesemde burnuma çekiyorum Burnuma kadar geliyor kafa yine dışarıda oluyor o zaman nemlendiriyor burnu. Cilt bakım tavsiyesi gibi oldu Bende öyle robot gibi uyurum hatta iki arkadaşım beni kontrol etmişti uyurken gözümü bi açtım dibime gelmiş nefes alıyor muyum diye kontrol ediyormuş asdfggh mumyalanmış gibi uyuyorsun öldün sandım diyordu Yapısal bence ya çok düşünmeyin

Guldurdunuz artık kış geliyor grip olcam diye sevinicem nerdeyse, sürekli su içmeye başladım geçsin diye şimdi de tuvaletten çıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…