- 14 Haziran 2022
- 353
- 788
- 23
- Konu Sahibi yildizperisii
Burnum çok kuru ve hiç akmıyor.yillardir bu şekilde, giderek artı. Astım/alerji ilacı kullanıyorum. Sprey kullandım.Burnum de et vs yok. Aynı zamanda uyku sorunum da var. Uyuyabiliyorum ama hiç uyumamış gibi geri uyanıyorum. Farkettim ki ben de esneme falan da olmuyor. Yoruluyorum uyuyorum böyle robot gibiyim.Ve bu durum zekami etkiliyor. Gerçekten hiç beynim yokmuş gibi hissediyorum. Algilamam azaldı, karşıdaki insanı dinleyemiyorum çoğu zaman, kitap okusam anlamıyorum vs.
Sadece grip olup burnum aktığı zaman düzgün uyuyorum ve o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorum.
Kuruluk olduğu için sjogrenden suphelenilmisti ama çıkmadı. uyku için de uyku ilacı veriyorlar. Ama bunun çözümü bu değil.o zaman da bayılmış gibi uyuyorum ama zaten uyuyabiliyorum. Yani ilaç kullanmak gereksiz oluyor.
Uykum genel olarak düzenli, suyu az içiyorum ama zaman zaman arttiriyorum bı fark olmuyor.
Fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme: bu arada hiç koku da alamıyorum. Burnumun dibine kadar gelirse anca.
Sadece grip olup burnum aktığı zaman düzgün uyuyorum ve o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorum.
Kuruluk olduğu için sjogrenden suphelenilmisti ama çıkmadı. uyku için de uyku ilacı veriyorlar. Ama bunun çözümü bu değil.o zaman da bayılmış gibi uyuyorum ama zaten uyuyabiliyorum. Yani ilaç kullanmak gereksiz oluyor.
Uykum genel olarak düzenli, suyu az içiyorum ama zaman zaman arttiriyorum bı fark olmuyor.
Fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme: bu arada hiç koku da alamıyorum. Burnumun dibine kadar gelirse anca.
Son düzenleme: