- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Denedim doktorda onu vermişti zaten ama pek faydasini göremedim.deniz suyu fısfısları deneyebilirsiniz
O zaman ben bugün eczaneye bir sorayim belki onlar bilir adını, sagolun umarım bulabilirim ve faydasını görürüm.Burun ameliyati gecirmistim ardindan burnun ici sertleşmemesi gerektigi icin bir yag kullandim ama adini hatirlamiyorum yeni ameliyat olanlar bilirler
Ameliyat sonrasi bakim gerekiyor sumkurmek yasakti 6 ay neredesye ama ilk 3 ay boyunca o yag ile beraber sertlesme olmuyordu eczaneden alinan bir yag
Ay inşallah bana da iyi gelir gerçekten artık dayanacak gibi değilim.Sülfarhin var burun içi nemlendirici. Umarım bulursunuz. Aynı dertten muzdariptir. O kadar kuruydu ki sürekli damarlarım yüzeye çıkıp baş veriyordu ve hayati tehlike oluşturacak burun kanamalarım oluyordu. Kan takviyesi yapıldı, siz düşünün. Ama bu krem iyi gelmişti. Şükür bir şeyim kalmadı şimdi. Geçmiş olsun.
DenedimZeytinyagi?
Ay inşallah bana da iyi gelir gerçekten artık dayanacak gibi değilim.
Deniz suyu verdi fazla önemsemedi dönemsel olabileceğini geçeceğini söyledi.Doktorunuz hiçbir şey önermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?