• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kuruluğu.. bundan kurtuluş yok mu :/

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Sevgili kadınlar kulübü kadınları iyi günler:)
Beni çok uzun zamandir rahatsız eden bir konudan bahsedicem . Yaklaşık 2 senedir kendi tabirimle burun kuruluğu derdiyle uğraşıyorum . Çok cok çok berbat birşey gece resmen uykumdan uyanıyorum nefes alamıyorum burnum taş gibi oluyor. Nem seviyesi yüksek bir şehirde yaşıyorum aslında neden böyle oluyor anlamıyorum .
Hastaneye de gittim hiç bir faydası olmadı hala böyle devam .
Gece uykumdan hiç birşey anlamıyorum . Resmen hayattan soğudum çok zor durumlarda kalıyorum gece kalkıp kalkıp burnuma su tutuyorum , krem sürüyorum ama sadece anlık iyi geliyor .
Yasayan ve çare bulan varsa tavsiyelerini bekliyorum yoksa bu gidişle burnumu kesip aticam galiba.

Ilk kez duydum ama sanirim herkeste olabilir gece yatmadan önce nem fengesi icin bir sprey veya yağ kullanilabilir aslinda ici sertlesiyor burnun maalesef

Burun ameliyati gecirmistim ardindan burnun ici sertleşmemesi gerektigi icin bir yag kullandim ama adini hatirlamiyorum yeni ameliyat olanlar bilirler
Ameliyat sonrasi bakim gerekiyor sumkurmek yasakti 6 ay neredesye ama ilk 3 ay boyunca o yag ile beraber sertlesme olmuyordu eczaneden alinan bir yag

Burun ameliyati gecirmistim ardindan burnun ici sertleşmemesi gerektigi icin bir yag kullandim ama adini hatirlamiyorum yeni ameliyat olanlar bilirler
Ameliyat sonrasi bakim gerekiyor sumkurmek yasakti 6 ay neredesye ama ilk 3 ay boyunca o yag ile beraber sertlesme olmuyordu eczaneden alinan bir yag
O zaman ben bugün eczaneye bir sorayim belki onlar bilir adını, sagolun umarım bulabilirim ve faydasını görürüm.

Sülfarhin var burun içi nemlendirici. Umarım bulursunuz. Aynı dertten muzdariptir. O kadar kuruydu ki sürekli damarlarım yüzeye çıkıp baş veriyordu ve hayati tehlike oluşturacak burun kanamalarım oluyordu. Kan takviyesi yapıldı, siz düşünün. Ama bu krem iyi gelmişti. Şükür bir şeyim kalmadı şimdi. Geçmiş olsun.

Bende yaşıyorum hem gece hem gündüz
Ben alerjik olduunu düşünüyorum, yediklerinize dikkat edin, fark olacakmı?
Ben beslenme düzenimi tempoma uyduramadım
Çözüm sebebi ortadan kaldırmakla olmalı, ben gece gündüz temiz havaya ve ortamı açık kaptaki suyla nemlendirmeye dikkat ediyorum ama sprey veya yağ kullanmam.

Sülfarhin var burun içi nemlendirici. Umarım bulursunuz. Aynı dertten muzdariptir. O kadar kuruydu ki sürekli damarlarım yüzeye çıkıp baş veriyordu ve hayati tehlike oluşturacak burun kanamalarım oluyordu. Kan takviyesi yapıldı, siz düşünün. Ama bu krem iyi gelmişti. Şükür bir şeyim kalmadı şimdi. Geçmiş olsun.
Ay inşallah bana da iyi gelir gerçekten artık dayanacak gibi değilim.

Back