Burun kılları

kriptok

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
64
11
18
Arkadaşlar selamlar,

Ameliyattan sonra burun kıllarım aşırı görünür hale geldi. Alttaki fotoğrafta işaretlediğim noktada bile kıllar var. Bu tarz sorunlsrı yaşayan var mı? Burnun içindeki kılları bir şekilde makasla kesebiliyorum ama alttaki fotodaki yeri kesmemin imkanı yok bildiğin kemiğin üstünde ve kısa kısalar. Sanki tıraş edilmeyi bekliyor gibiler. Napıcam hiç bilmiyorum

Bazıları ağda ile alıyorlar ya da burun kıllarını traş eden aletler var onlardan kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun kaç gün oldu? Ben ucu ince makas ile fazla olmadan kesiyordum? 3. Ay da yapmaya başlamıştım. Ağda ve makine gibi unsurlarda zaten doğal sümkürme yapamadığımız için içinde tahribatlar(yaralar) oluşabilir. Geçmiş olsun tekrardan

benimki de aynı oldu önce ağdayla aldırdım daha gürleşti daha da uzayarak dışarı daha çok çıkmasına neden oldu şimdi makasla kesiyorum. bıyıkları lazerle aldırırken aldırırım dedim kılcal damar olduğu için lazer atmiyorlarmis

Kulak çubuğu yardımıyla evde sir ağda yapabilirsiniz.Kulak çubuğunu sır agdaya batırıp burun içinize sürün.Sonra da ağda bandı yardımıyla hızlıca çekin.

8 ay oldu

Ya bi de benim elim çok titriyor makası oraya yaklaştırmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…