Sivilceli Ciltler burun kenarlarımda ve çenemde hergun kucuk sivilce cıkıyor yardım edınnn :(:(:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
burun kenarlarımda ve cenemde hergun kucuk beyaz sıvılce cıkıyor aslında cıldım sıvılcelı degıl ama sadece o bolgelerımde kucuk kucuk ıltıhaplar oluyor yardım edın lutfen

kil maskesi yapabilirsin yada pudra bakımı

kil maskesi
aktarlardn hazır karılmış killer var onlardn alabilirsn yada taş halinde killer var onları alıp kırıp toz haline getirirsn
2 tatlı kaşığı kil yarım limonun çeyreği kadar limon krem haline getirecek kadar kaynar su isteğe göre çeşitli bitki yağlarıda koyabilirsn
yüzüne iyice yıka bu karşımı cildine sür kuruyana kadar bekle yüzü baya bir geriyor haftada bir kere uygula

pudra maskesi
bunun bir miktarı yok göz kararı yapıyorm limon suyu yine yarım limonun çeyreği kadar limon kolanyası bunları krem haline gelinceye kadar pudrayla kar temiz cilde uygula kuruyunca yıka
bu maske cildi yakabiliyor ama korkma 2 dk ya yanması geçiyor ve bebeksi bir görüntü veriyor cilde beyaz ve yumuşak

Not: maskelerden sonra nemlendirici sür cildin kurumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…