Burun kenarındaki sorunlarım.

Cqla.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
5
0
30
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
17 yaşındayım. Burnumun kenarlarından dudak kenarlarıma kadar inen siyahlık-kırmızılıklar var. Fotoğrafta bile çıkıyor çok kötü görünüyor. İlk başlarda pudra-kapatıcı-fondöten falan denedim fayda vermedi. Doktora gittim sadece burun kenarındaki pullanma için bir ilaç verdi - o da işe yaramadı- . Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba? Yardım

benimde burun kenarlarınd vardı 15 16 yasındyken ama hep temızlıyodum ıslk pamukla bı sure sonra gittiler ama cenemin altı falan hala sıyah oluyo doktora sormustum ben in yuzunden demişti benin varmı boynunda flan

benimde burun kenarlarınd vardı 15 16 yasındyken ama hep temızlıyodum ıslk pamukla bı sure sonra gittiler ama cenemin altı falan hala sıyah oluyo doktora sormustum ben in yuzunden demişti benin varmı boynunda flan

Ay yok benim öyle bir siyahlık falan değil aslında. Kızarıklık gibi, ama rahatsız ediyor, kapatmak için kullanmadığım makyaj malzemesi kalmadı, onlar bile kapatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…