merhaba, sen kbb ye mi ameliyat oldun yoksa plastik cerraha mı? ayrıca burnunda şekilsel bir değişiklik de yaptılar mı? ben de 15 gün sonra olacağım, çok korkuyorum
bende yaklaşık 5 sene önce aynı sorunlardan dolayı ameliyat oldum.Eğri olan kemik düzeltildi ve fazla olan kemikler alındı.Ameliyat olduğuma pişman oldum şimdi tekrar burnumda kemik çıktı törpülenmesi gerekiyo ayrıca burun hassasiyetim 5 yıldır devam ediyo yani hiçbirşey eskisi gibi olmuyo tekrar başka bir doktora gitmem lazım ama korkuyorum yine ameliyat diycek diye.Sizde bence bıçak altına yatmadan önce bi düşünün.Yada bu işi çok iyi bilenlere yaptırın...
benimde burun kemigi egrimiş ameliat dedi.ama ben korkuyorum....bebişimde var....benim biide kulak zarı yırtılmış ondanda ameliyat dedi....kulak ameliyatı olan varmı.....
ben burun kemiği ameliyatı olucam kısmetse arkadaşlar aklım duman
ameliyat olmak için kbb'cıya mı gitsem estetik cerrahına mı?
19 yıldır bi psikolojik takıntıya da sahibim herkes biliyor bunu ve ameliyat olursam bu 2. ameliyatım olucak ..hatayı 1. ameliyatımda yaptım keşke estetikçi isteseymişim :( 19 yaşımda biticekti tüm sıkıntılarım..Tanıdığım birisi de aynı ameliyatı oldu ve estetikçi içeriye girmiş devamı için ve 300 milyona yaptı burnunu şok oldum kızı gördüm inanmazsınız MUHTEŞEMMM bir estetik geçirdi en ufacık estetik belirtisi yoktu yüzünde o yüzden çok fazla ödemeye kakmayın ..
ameliyatınıza kkb girerse estetikçide beraberinde girsin oyle uygun oluyo ..
benim aklımın karıştığı nokta, kararsızlık
fikriniz nedir lütfen söyleyin çok acil muayene olmak için hekim secmeliyim en geç salı gününe kadar ..
Uzun zamandır işimin yogunlugu nedenıyle gıremıyordum amelıyatımı oldum şükür .burun egrılıgı nedenıyle 19 hazıranda amelıyethaneye girdim ve 2 saatlık bı amelıyatın ardından burdumda tamponlarla çıktım . Narkozdan uyanmama annemı sayıklayarak aglamaya başlayarak oldu yarı uyanık tek hatırladıgım hemşirenın benı tesellı edışı :))))
Bazı arkadasların dedıgı gıbı hiçbir tarafım morarmadı acıma da olmadı . bir gece hastahanede yattıktan sonra ertesı gun doktor kontrol ettı ve taburcu oldum .bir kaç gün sonra tamponlarımı çıkartaya gıttım . tamponları çıkartırken acıma oluyor ama aşırı derecede degıl , amelıyattan bu yana 3 ay gectı ve hiçbir sorum yaşamadım bır kere bıle burnum kanamadı. Ameliyetımı Balıkesir tıp fakultesınde oldum ve doktorumda yrd doç : Mustafa KAYMAKÇI yaptı .
peki ameliyat olunmazsa hamile kaldığımda bebegin oksijensiz olma ihtimali varmı?
Canım merhabaMerhaba arkadaslar, persembe gunu Derince Egitim Arastirma Hastanesinde kbb dr a kemik egriligi burun eti ve ayni zamanda rinoplasti ameliyati oldum. Dun evime cikarildim. Slikon tamponlar kullanildigi icin az da olsa burnumdan nefes alabiliyorum.Doktorum 1 hafta kalacagini soyledi. Estetik olarakta kemerim duzeltilip burun ucum kaldirilacakti, burun ustumde koruyucu plaka oldugu icin merakla bekliyorum nasil oldugunu.agrim olmadi, yuzumde sislik ve morluk cok oldu onlarda yavas yavas geciyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?