ya ameliyattan sonra ağrın oldu mu?ben hiç uyuyamıyorum,ağzımdan nefes aldığım için boğazım kuruyo
cnm tabi oldu agrıı 3-4 gün baya agrıdı ama ilaç aldım hafifledi..bogaz kurulugu nefes alamamak insanı çıldırtıyo sen estetikte oldunmu tampon varmı burnunda..tampon yoksa çok zorlanmaman lasım ama varsa çıkana kdr sinir bozucu bi durum:)ama zaman hemen geçio cnmm sen şuan hep böle olcagını düşünüyosundur ama gececek:):):):1hug:
sadece sorun kıkırdak eğriliği,yani burnum dışardan düzgün,bu yakınlarda olacam sanırım tampon yok tatlım
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun.benim eşim ve kardeşimin burnunda kemik eğriliği vardı senin gibi nefes alamıyorlardı eşim ısrarlarım üzerine doktora gitti ve kasım ayında ameliyat oldu şimdi gayet iyi nefes alıyor her türlü kokuyu alıyor.yediklerinden bile daha iyi tat aldığını söylüyor. 10 gün öncede kardeşim aynı ameliyatı oldu.Kardeşim istanbulda yaşıyor orda 2 kere doktora gittiğinde ameliyat olman gerekiyor demişler.bende onu eşimin doktoruna götürdüm ve oda ameliyat diyince bizde bildiğimiz doktora yaptırmaya karar verdik ve ameliyatı oldu 1 de ameliyat oldu akşam 6 ya kadar dinlendi hastaneden çıktık. 1 hafta bende kaldı ve şimdi okula gidiyor. Gayet basit bir ameliyat 20-30 dk sürüyor ve 1 hafta burnunda silikon tampon kalıyor.1 hafta sonra tampon çıkınca herşey süper nefes alıyorsun rahat rahat.ama burnun hassasiyeti 2 ayda geçiyo tamamen.Zaten 2 günde ayağa kalkıyosun 1 hafta tampon süresi sadece. hem bu ameliyatı yazın yaptırma sakın sıcakta kanama riski fazla.eşimde estetik istedi ama çok zor estetik olunca burnu alçıya alıyolar uzun süre şişme ve morarma oluyo ama sadece kemiği düzeltirlerse morarma yok sadece çok hafif göz altı morluğu oda uykusuzluktan olur ya onun gibi.kocaelide olsaydın doktor tavsiye edebilirdim sana.Birde burun tomografisi çekmişlerdir mutlaka onu en az 2 doktora göster kesin ameliyat sonucu almak için.
benimde durumumböyle göğsüm sıkışıyor diye gittim burnumda eğrilik varmış ama dışardan belli olmuyor içerden belli oluyor bir doktora daha gidicem bakalım :)sadece sorun kıkırdak eğriliği,yani burnum dışardan düzgün,bu yakınlarda olacam sanırım tampon yok tatlım
3 yıl kadar önce burun kemiği eğriliği operasyonu geçirdim (septum deviasyon) ben aynı zamanda estetikte olmak istiyordum ailemde doktorumda izin vermedi
tek bir operasyon olmasına rağmen oldukça zor geçti 1-1,5 saat ameliyatım sürdü silikon tampon filan kullanılmamıştı onların çıkması beni bayağı bir zorladı.Seneler geçti şuan sanki hiç ameliyat olmamışım gibi sorunlar devam ediyor
artık burun tıkanıklığımdan dolayı neredeyse yemek bile yiyemiyorum nefes alamadığım için ve sabah uykudan uyanmak tam bir eziyet
benimde durumumböyle göğsüm sıkışıyor diye gittim burnumda eğrilik varmış ama dışardan belli olmuyor içerden belli oluyor bir doktora daha gidicem bakalım :)
of of offf nefes alamamak ne kadar kötü ben hep burunla nefes alırım burunlarım tıkanınca uyuyamam şimdi çok rahatsız oluyorum septum deviasyon dedi banada doktor kemik eğri ve etler şişiyormuş bu yüzden bir burnumdan çok alıyorum uzun zamanda sinüzit ve kalp yetmezliği yapabilirmiş ameliyat dedi banada doktor
benimde burun kemigim ve kıkırdagımda egrilik vardı..tabii nefes almamı baya etkiliyordu aynı zamanda dış görüntüde kötüydü..amlyt oldum hem görüntü hemde saglık konusunda bi problemim yok artık:)
merhaba,
eşim ve kardeşimde ikiside konak hastanesinde ameliyat oldu.Dr Levent Aydar kulak burun boğaz uzmanı çok iyi ve güler yüzlü bir doktor.biz çok memnun kaldık.Umarım sende kalırsın.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?