Teşekür ederim 3 yaşında dün sürekli burnuna götürüyordu elini babası ve ben gribiz belki oda grip olucak da burnu kaşınıyor diye düşündük. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadık. Kan tahlili içimi rahatlattı ama araştırıp duruyorum peki neden kanadı diye. İnşallah bidaha olmaz olursa doğru araştırmaya. Zaten en baştan araştırmaya gitmemekle hata yaptım benceoğlunuz kaç yaşında ? kılcal damar hassasiyeti olabilir.. eğer öyleyse ağlamak bile kanamaya sebep olabiliyor.. yine de ihmal etmeyin bir doktora daha götürün derim..
geçmiş olsun
Valla hastanede pek yardımcı olamadı. Ah ahh keşke araştırmaya gitseydim. Eşim çok panik olmadı onun çocukken çok kanarmış normal geliyor o yüzden. Ama ben 30 yaşımdayım 1 kere kanamadı. Şimdi araştırmaya götürsem olmaz kaç saat geçti üstündenBurun kanamasının bir sürü sebebi var. Bütün ihtimalleri saysak gereksiz yere panik yaparsınız. Öncelikle geçmiş olsun, Size en çok yardımı olacak yer Hastahane..
Tekrar olursa götürürsünüz, en kötüyü düşünmeyin, geçmiş olsun, inşallah kötü birşey yokturValla hastanede pek yardımcı olamadı. Ah ahh keşke araştırmaya gitseydim. Eşim çok panik olmadı onun çocukken çok kanarmış normal geliyor o yüzden. Ama ben 30 yaşımdayım 1 kere kanamadı. Şimdi araştırmaya götürsem olmaz kaç saat geçti üstünden
Inşallah bidaha olmaz çık teşekürlerTekrar olursa götürürsünüz, en kötüyü düşünmeyin, geçmiş olsun, inşallah kötü birşey yoktur
Odasında petek yanıyor ama düşük derecede diye su koymamıştım şimdi hemen su koydum üstüneKuru bir şehirde yaşıyorsanız ondan da kaynaklanabilir.
Odanın kuru olması da sebep buna.
Burun hassasiyeti yapıyor nemsiz ortam.
Bu ihtimalide düşündüm çünkü baya deli yatar benim ufaklık öyle kafasını tak diye çarpmışlığı çok vardır uyurken. Ama burnunu tutup acıyormu diye sordum acı yok şişlik yokUykuda dönerken falan burnunu çarpmış olabilir mi?
Teşekür ederim 3 yaşında dün sürekli burnuna götürüyordu elini babası ve ben gribiz belki oda grip olucak da burnu kaşınıyor diye düşündük. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadık. Kan tahlili içimi rahatlattı ama araştırıp duruyorum peki neden kanadı diye. İnşallah bidaha olmaz olursa doğru araştırmaya. Zaten en baştan araştırmaya gitmemekle hata yaptım bence
Burun kanamasının en genel sebebi burundaki kılcal damar çatlamasıdır. Bir ömür ara ara böyle kanar durur..Bu sabah oğlumu kaldırmaya gittim burnunda kan pıhtısı vardı. Kalkınca kanamaya başladı. Şiddetli değil ama akıyordu resmen. Biraz içine baktım yara falan göremedim belki uyku halinde yırtmıştır dedim.
Hemen acile götürdüm KBB baktı oda yara göremedi ama aletle bakmadı ışık tutarak çıplak gözle baktı. Sonra kan tahlili istedi şükür kan tahlili de normal çıktı.
Ne yapmalıyım durduk yere neden kanasın dedim. Doktor grip oldumu diye sordu ama gripte olmadı.
Bidaha kanarsa araştırma hastanesine götür dedi. Bu arada çok hafif kanama vardı tahlil beklerkende şimdi yok .
Ne yapsam bilemedim yinede araştırmaya götürsemmi gece uyurken kanamış bide. Başına böyle birşey gelen varmı. Yani burunda yara olmayıp kan değerleri normal olan birinin burnu niye kanayabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?