• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanaması

Belki başı ağrımıştır sıkıntıdan olmuştur. benimde arada başım ağrır olur. zaten 10 yaşıma kadar aralıksız her gün kanardı benim burnum öğretmenlerim korkardı. doktor büyüdükçe geçer dedi geçti şükür.

Yaramazlar bazen endiselendirebiliyor. Yazin benim 7 yasindaki yigeniminde kulaginda kan gorduk apar topar hastane. Test tahlil vs yok hic bisey yok ama kulakta kan !!! Nerden cikti bu? Damlalar vs ablamin gozune uyku girmedi. Birgun disarida parkta otururken hanimefendi bana gunah.cikardi. kulagima sinemada gozlugun sapini sokmustum! Kasinmis miş!! Sevinsenmi kizsanmiiiii...

bir KBB muayene olasını tavsiye ederim ..
kız kardeşimde çatlaklık vardı dondurdu ..

benimde küçükken kanarmış burun damarım soğuktan çatlamış , sonra kendiliğinden kaynıyor doktor kendiliğinden kaynaması lazım demiş yani ne sıklıkla olduğu da önemli tabi

burun kanaması bendede oluyor her kış kalorifer yuzunden ve her yaz sıcak yuzunden.bir arkadas solemis eger eviniz kaloriferliyse kılcal damar catlamasi olabilir pekt onemli deil burunun kurumasindna dolayi kaynaklanıyor

Back