Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tırnaklamış olabilirmi gece uykusunda benim kızım 2 gün önce kulağını kanattı. dünde yanağınatırmadı. iki günde bir kesiyorum tırnaklarını ama sinirlendiğinde mani olamıyorum. 1 haftadır çok yapmaya başladı.
Bazen benim bebeğimde de oluyor. Burun pisliğini atamadığı için kuruyor ve burnunu hırpalayınca da tahriş oluyor. Belki öyle birşey olabilir. Biz de bir iki kere oldu.