• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanadında çökme

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
26
Ameliyat olalı 2 ay olacak. İlk günden beri burnumun sağ kanadında çukur var çökme gibi. 1. ay kontrolünde doktoruma ve bir KBB doktoruna sordum çökme değil dedi. Ödemler indikçe daha az belirginleşiyor ancak o Kanada dokunduğumda uyuşuk gibi karıncalanıyor gibi bir his oluşuyor diğer kanat öyle bir şey yok. Koyu renk falan da değil. Çökme nasıl anlaşılır arkadaşlar ?

ben de de durum buna benzer 1.5 ay oldu kanatlar içeri doğru ve burnun ucu şekilsiz..doktor bişey yok dedi bekleyeceğiz sanırım..fotograf eklerseniz daha sağlıklı yorum yapar arkadaşlar

ben de de durum buna benzer 1.5 ay oldu kanatlar içeri doğru ve burnun ucu şekilsiz..doktor bişey yok dedi bekleyeceğiz sanırım..fotograf eklerseniz daha sağlıklı yorum yapar arkadaşlar
Normal görünüşü göze batmıyor ama fotoğrafta çok farklı çıkıyor yanıltıyor biraz o yüzden koymadım

Ameliyat olalı 2 ay olacak. İlk günden beri burnumun sağ kanadında çukur var çökme gibi. 1. ay kontrolünde doktoruma ve bir KBB doktoruna sordum çökme değil dedi. Ödemler indikçe daha az belirginleşiyor ancak o Kanada dokunduğumda uyuşuk gibi karıncalanıyor gibi bir his oluşuyor diğer kanat öyle bir şey yok. Koyu renk falan da değil. Çökme nasıl anlaşılır arkadaşlar ?
+

Merhaba ben de 18 gün önce ameliyat oldum doktor atelleri çıkardığında öyle bir şey yoktu bir hafta sonra bantı çıkardım ve burnumun sol kanadının üst kısmında hafif bir çökme var böyle karartı gibi duruyor içine ışık tuttuğumda da belli oluyor asistanını aradım şişlikten dolayı dedi burada bazıları ödemden kaynaklı falan yazmış ama içim bir türlü rahatlamıyor. Sizinki geçti mi lütfen cevap verin 🙏🙏

Back