Burun kanadında cokme ve asimetri

okyanus1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
3
0
1
30
merhaba, ben eylul sonuna dogru burun estetigi ameliyatı oldum, onden problemsiz ancak kemerli bir burnum vardı. piezo teknigi ile ve tamponsuz ameliyat gecirdim, minimum sislikle atlattım, cogu kisi ameliyat oldugumu bile anlamadı, profilden guzel bir goruntuye sahip oldum ama onun dısında sonuctan hic memnun degilim. İlk iki ayda bile fark ettigim asimetri, deliklerin birinin daha asagida olmasi kıkırdagımın yamuklugunun “sisliktir” diye aylarca yutturulmasını gectim, kanadımın biri resmen tamamen çöktü. Delik gibi adeta. Mezuniyet oncesi ne psikolojik ne de maddi olarak bir ameliyat daha kaldıracagımı sanmıyorum. Dolgu onerir misiniz? Ya da bunun kapalı ameliyatla bir caresi var mıdır lutfen aynı seyi yasayan ya da bilen vs yazsın

Eklentiler

• 9C1F0ABB-6D32-459C-9CF1-5D5DD5C3A759.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 3.316
  • C475F418-7C80-4F58-9BC1-D54D5F57D2C2.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 4.523
Son düzenleme:
Merhaba cnm sanirim bir kac ay sonra 1 sene mi dolucak?? Burun ucundaki odemlerin olmasin sakin?? En son o odemler geciyor diye biliyorum. Sanirim iki goz arasinda kalan burnun ustu de hala biraz odemli. Bu arada benimdr kanadimin biri seninki gibi benim 3 ay oldu. Ben de coktugunden supheleniyorum. Doktora sordum ama hic oyle bisi demedi bana. Sadece yatis pozisyonun bile etkiler sislikleri falan dedi. Ama tabi icimde hala kusku var. Ayrica benim de burun sirtimda sorunlarim var ve doktorum 2 gun onceki kontrolumde dolgu yapti burun sirtima.Sen doktoruna hic sormadin mi? Ne dedi ki? Acikca birsey demedi mi?

Dolguyla duzeldimi canim burnun daha onceki konunda msjlasmistik resim atarmisin lutfen

Dokuz ay olucak... ben hicbir sey goremedim diyor en son gittigimde odemlerin var dedi ama baya oldu gideli bu hafta yeniden gidecegim, zar zor randevu alabildim ama artık oteki tarafımda inecek odem kalmadı ki duummduz oldu, diger tarafım normal durması gerektigi gibi duruyor ne yapacak bilmiyorum ki nefesimi de etkiledi ...

anladim cnm insallah gecer sabret bakalim 1 seneye kadar zaten ikinci ameliyatt olamazsin. Gozume kotu gelmedi burnun nedense. Ama bisi sorucam icine kusku dusmesin hemen benim burnumda olustugu icin biliyorum da ters v deformitesimi var acaba sende? Ya da acik cati. Cunku burun kokun genis duruyor burun ucu ve kanatlarin daha belirgin. Sordugum seylerde nefesi baya etkiliyor cunku.

Merhaba, aynı sorun bende de var. Ameliyat olalı 2 ay oldu. Doktor ödem diyor. Siz nedenini öğrenebildiniz mi? Lütfen geri dönüş yapın çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…