Burun kanadım çökmüş mü

Babygirlbebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
32
8
Merhaba bugün estetik ameliyatımın üstünden 16 gün geçti ilk günden itibaren sağ burun kanadımda hafif bir farklılık vardı fakat şişler indikçe gözüme batmaya başladı. Burnumun içi çok kötü durumdaydı sağ tarafa doğru septum deviasyonum vardı ve konkalarım büyümüştü yanında estetik ameliyatta oldum şu an her şeye zırt pırt ağlıyorum estetik
yapanlar durumumun ne olduğunu söyleyebilir mi telefon terse çeviriyor burada sol kısıma iyi bakar mısınız

Son düzenleme:
Sanırım kapalı ameliyat oldunuz, kapalı ameliyatlarda burnun bir kanadından giriş yapıldığı için delikler arası asimetri olma ihtimali yüksek olurmuş. Görüştüğüm bir doktor böyle bir örnek göstermişti. Bence henüz çok yeni ameliyatiniz. Ayrıca hiç ameliyat geçirmemiş "doğal güzel" burunlarda bile delikler asimetrik olmayabiliyor. Küçük kusurlar için kendinizi paralamayin.

Sanırım kapalı ameliyat oldunuz, kapalı ameliyatlarda burnun bir kanadından giriş yapıldığı için delikler arası asimetri olma ihtimali yüksek olurmuş. Görüştüğüm bir doktor böyle bir örnek göstermişti. Bence henüz çok yeni ameliyatiniz. Ayrıca hiç ameliyat geçirmemiş "doğal güzel" burunlarda bile delikler asimetrik olmayabiliyor. Küçük kusurlar için kendinizi paralamayin.
Çok teşekkür ederim içini rahatlattınız biz telaştan ne tür bir ameliyat olduğumu sormadık ama burnumun direği dikişli açtılar galiba asimetrisi göze o kadar batmıyor dikkatli bakılınca belli oluyor

Çok teşekkür ederim içini rahatlattınız biz telaştan ne tür bir ameliyat olduğumu sormadık ama burnumun direği dikişli açtılar galiba asimetrisi göze o kadar batmıyor dikkatli bakılınca belli oluyor
Zaten fotoğraflarda da belirgin göze batan bir asimetri yok, henüz çok yeni olmasına rağmen... Dediğim gibi biraz vücudunuza iyileşmesi için fırsat tanıyın. Ufak tefek asimetrileri ise kusur olarak değil de doğallık olarak görün. Çok geçmiş olsun, inşallah Hayalini kurduğunuz buruna çabucak kavuşursunuz 🙏🏻

X