Burun kalkıklığı Burun şişliği fotoğraflı

Inanilmaz güzel olmus masallah, cok dogal ve zarif duruyor, ben cook begendim doktorunun ellerine saglik :) Yüzüne de cok yakismis.
Ben 4. aya girdim fakat burnumun ucunda hala sislikler var galiba cünkü cok sert ve hala yuvarlak duruyor, insallah biraz daha kücülür ama senin fotograflarini görünce ümitlendim acikcasi :)

Merhaba çok teşekkür ederim şişlik hala bende de var. Sanırım 1 yıla kadarında geçecek o şişlik :) o zamana kadar da sabır insallah sizin de istediğiniz gibi olur burnunuz daha 4 ay çok erken zaten en az 6 ay diyorlar :))

resim paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim burnun çok hoş olmuş . Benim de burnumun tepesi sis geniş duruyor geçiyor mu o görüntü benim iki buçuk ay oldu çok korkuyorum öyle kalacak diye

Buru ucunuz ne zaman indi incelmeye başladı acaba . Ümit oldunuz şu an çok mutlu oldum

Burnunuz çok güzel olmuş gerçekten benim 2 ay oldu ilk başlarda banada tam tersi uzun geliyordu 2 ayda biraz toparladı umarım 6 ayda dahada iyi olur biraz kısa durur.

resim paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim burnun çok hoş olmuş . Benim de burnumun tepesi sis geniş duruyor geçiyor mu o görüntü benim iki buçuk ay oldu çok korkuyorum öyle kalacak diye

Merhaba evet 1. Sayfada fotoğraflarım var incelersen ne kadar incelediğini farkedersin. Gerçekten fotoğraftan sanki daha fazla genişti öyle söyleyeyim 3 Yada 4 Aydan sonra ödemlerim baya gitmeye basladı. Ama fotoğraf çekersen eğer gün gün Yada hafta hafta incelediğini farkedersin öyle kalmaz illa ki inceliyor benim çok tombikti ama inceldi canım bende çok takıyordum o dönemler hep ağlıyordum ama geçti. Biraz sabretmek gerekiyor.

Burnunuz çok güzel olmuş gerçekten benim 2 ay oldu ilk başlarda banada tam tersi uzun geliyordu 2 ayda biraz toparladı umarım 6 ayda dahada iyi olur biraz kısa durur.

Evet iste herkeste ödem Farklı oluyormus zaten bana doktorum da şişlikten bu şekilde olduğunu söyledi. Bana da çok kısa ve kalkık geliyordu herkesin ödemden başka bir hal oluyor. İnsallah çok daha iyi olur 6 Ayda Ödemlerin %80 i gidiyor diyo doktorlar biraz sabredin insallah istediğiniz gibi olur :)

Benim burun 7 ay önden yandan hala sis önden eski burnumu Mum gibi arar oldum

Jessica biele benzemişsin yandan çok güzel olmus. Doktorun kim acaba yazdinmi gormedim

Canımm sen doktorunla görüşmen gerek 1 yıla kadar şişlik normal diyorlar zaten benim de şiş hala yanlardan fotoğraflar da da belli inşallah geçer masaj vermişmiydi doktorun

Verdi ama kas arasiyla sorun var orasibirde burun ucum cok sis zenci ucu gibi diyolar orayi daraltirim demisti herhalde ameliyat sirasinda isi cikti fazla elemedi ben düzeötim diyor ama eski resimlerle yeni resimlere bakarsak burun egri kalmis!

Verdi ama kas arasiyla sorun var orasibirde burun ucum cok sis zenci ucu gibi diyolar orayi daraltirim demisti herhalde ameliyat sirasinda isi cikti fazla elemedi ben düzeötim diyor ama eski resimlerle yeni resimlere bakarsak burun egri kalmis!

Çok geçmiş olsun canım 6. Ay kontrolüne geldin mi yüz yüzemi görüştüğünde mi böyle söyledi. Revizyon yaparım falan demiyor mu ?

Evet düzeltirim dedi ama ilk ameliyatda niye daraltmadi kaldirmadi onu anlamadim

Peki ameliyatta neden yapmadınız dediğin de bisey demiyor mu ? Bekle 1 sene dolunca o zaman revizyon olursun dicem ama çok zor söylemesi bile Allah yardımcın olsun doktorun hatasını kabul ediyor ama sen ikinci kez ona güvenip olmak ister misin böyle de bisey var.

böyle bisi var kimsenin hakkıbı yemek istemiyom doktor bana dedi benim burun ilk seansta iyi olmaz 2. Ameliyata iyi olurmus ama nerden bilirdimki ne daraltmıcak nede kaldırmıcak! Bana asaga kısmını daraltcam dedi yemin billah orasi kalın duruyor diye 2. Ameliyata iyi olur demisti !

Cok tesekkurler canim umut oldun. Ben de 21. Gunumdeyim inanilmaz sis okula gitmeye cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…