Burun kalkıklığı Burun şişliği fotoğraflı

otantik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
338
62
118
arkadaşlar merhaba eski açtığım konulardan dolayı suan ameliyat olan arkadaslardan mesaj geliyordu bende herkese yardımcı olması açısından Burada paylaşmak istiyorum. Sunu belirteyim ki sabah kalktığım da hala şiş uyanıyorum ve öğleden sonra özellikle akşamları burnum iniyor ve yanlardan hala şişlik var tabi. Umarım yardımcı olabilirim. Benim kalkıklıktan yana artık hiç şikayetim Yok başta kalkık olanlar o kaşıklık inecektir.

C9BE2AA1-B6C6-4AE9-A128-4E743404B69A.png
C9BE2AA1-B6C6-4AE9-A128-4E743404B69A.png

Alçıdan sonra yazdığım foto alçı ve bantların alındıktan hemen sonra ki günün sabahı ameliyat olalı 6,5 ay oldu bu arada

canım burnun çok güzel bi sorum olacak sana benim 4 ay oldu 4 aydan sonra değişimler oluyor mu oluyorsa ne gibi değşimler oluyor daha küçülür mü acaba

benim burnumun bi tarafında kemik gibi bir şey elime geliyor bastırınca iniyor sonra tekrar çıkıyor acaba o ödemmi

Şişlikten kendini geriye çekmiş bir burnum vardı. Yüzüme çok kısa kalıyordu aşırı şiş geniş ve kalkıktı delikleri görünüyordu. suan kalkıklıktan eser Yok Burun deliklerim görünmüyor çok şiş yüzüme kısa kalan o görüntüm gitmeye başladı diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz benim için çok önemli umarım bende size yardımcı olabilirim. Suan yanlarda ki şişlik hariç memnunum. Çok şükür darısı isteyen herkese daha iyi sonuçlar vermeyi nasip etsin

canım burnun çok güzel bi sorum olacak sana benim 4 ay oldu 4 aydan sonra değişimler oluyor mu oluyorsa ne gibi değşimler oluyor daha küçülür mü acaba

Tabiki oluyor olmayada devam eder diye düşünüyorum. Bende bazen çok umutsuzluğa düşüyorum ama gerçekten genişlik gibi şikayetiniz varsa o inceliyor fotoğraflardan da bellidir. Bazı burunlar kendini geriye cekiyor sonra daha uzun daha uyumlu bir Burun oluyor bazıları da sanırım uzun olanlar daha fazla toparlanıyor sana büyük mü geliyor canım suan ama emin ol değişiyor Burun

benim burnumun bi tarafında kemik gibi bir şey elime geliyor bastırınca iniyor sonra tekrar çıkıyor acaba o ödemmi

Benim yanlarım çok şişti bende bastırıyor masaj yapıyordum ve kemik elime geliyordu 3 ay masaj yaptım sonra incelmeye başladı bu şekilde

senin burnun şuan da mükemmel gçrünüyor ben çok beğendim canım yüzünde çok güzel. hayır masaj vermedi ama ben bazen böyle yanlardan bastırıyorum b,raz daha küüçülse iyi olacak gibi canım ya ne bileyim takılıyor insan

senin burnun şuan da mükemmel gçrünüyor ben çok beğendim canım yüzünde çok güzel. hayır masaj vermedi ama ben bazen böyle yanlardan bastırıyorum b,raz daha küüçülse iyi olacak gibi canım ya ne bileyim takılıyor insan

Çok iyi anlıyorum seni bende aynı dönmelerden geçtim doktorunla görüşsen ben 1. Ay kontrolüne gittiğim de bana masaj verdi 3 ay yapmamı söylemişti tabiki doktora sonradan yapmadım ama gerçekten ödeme bastırınca dağılıyor bende öyle oldu insallah geçecek hepsi suan yaşadığın seyler ödemden

Çok teşekkür ederim bu Arada canım çok sağol :)

Back