burun kaldırma operasyonu

angel-24

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
1.104
69
41
Merhaba kızlar ,

burun estetiği konusunda pek bilgi sahibi değilim o yüzden size danışmak istiyorum , burnumdan genel anlamda memnunum ama bazen aynaya baktıgımda uctan hafif kalkık olsa fena olmaz diyorum .. burun kemiğine dokunmadan burun kaldırma ameliyatı yapılıyormu ? sanırım komple burun ameliyatına göre daha basit bir operasyon olur yinede zorlukları neler olur ? ve hangi yöntem kullanılıyor bilginiz varmı ? zaten ben cok marjinal bir değişim istemiyorum cok hafif bir müdahale .. bilgilendirseniz sevirim kızlarrr :KK71:

canim iple burun aski var cellestte tunc tiryaki yapyior.videolarina ulasabilrisin goggleden.1200 euro 15 dk sürüyomus yaptiranlar cok memnun.3 gun bant konuyo yara banti gibi sonrasi ömür boyu kalici bir burun ve cok dogal cokda basit.mutlaka tavsiye ederim incelemeni.

canim iple burun aski var cellestte tunc tiryaki yapyior.videolarina ulasabilrisin goggleden.1200 euro 15 dk sürüyomus yaptiranlar cok memnun.3 gun bant konuyo yara banti gibi sonrasi ömür boyu kalici bir burun ve cok dogal cokda basit.mutlaka tavsiye ederim incelemeni.

canım cok sagol önerin için mutlaka bakıcam :KK34:

benim bildiğim kadarıyla da yalnızca burnun ucundaki kıkırdakları dikip toplayarak müdahale mümkün...syigit'in söylediği şeyle aynı mı benim dediğim bilemiyorum ama...

X