Burun içi ödem

rendekarl

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
54
22
288
İstanbul
Merhaba kızlar rinoplasti ameliyatı oldum ve bugün 4. Günüm. Tamponlarım çıktı. Ağrım sızım yok. Morluk çok küçük göz altımda var, ödem de yüzümde var gibi biraz. Süreç buraya kadar normal ilerlerken benim merak ettiğim burun içi ödem. Burnumun içi özellikle sol taraf ödemden görünmüyor. Ödem zamanla geçecek mi yoksa oralar yapışır mı korktum açıkçası. Burun spreyi sıktığımda aynı burun deliğinden hemen akıyor. Sizlerin de böyle mi merak ettim.

Öncelikle geçmiş olsun. Şuanda çok yeni burnun. Nefes alman ortalama 2-3 aya normale dönecek merak etme :) ben o günlerde burun içinde etler şişti bi komplikasyon oluştu sanmıştım meğer hem içten hem dıştan ödemliymiş.

Çok teşekkür ederim cevabın için. İçimi rahatlattın. Nefes almak için 2-3 ay beklemek işin zor kısımlarından biri demek ki

Çok teşekkür ederim cevabın için. İçimi rahatlattın. Nefes almak için 2-3 ay beklemek işin zor kısımlarından biri demek ki☺
Ben ortalama olarak söyledim canım illa o kadar beklemek gerekmez bünyeyle alakalı.. 1 ay sonra rahatlicaktır zaten sonra yavaş yavaş.. çok sabır gerektiriyor bu süreç :)

Ben ortalama olarak söyledim canım illa o kadar beklemek gerekmez bünyeyle alakalı.. 1 ay sonra rahatlicaktır zaten sonra yavaş yavaş.. çok sabır gerektiriyor bu süreç :)
Değişik bir tecrübeymiş. Çekilen dayanılmaz bir ağrı, acı yok ama zorlu bir süreç. Alçı çıkınca nasıl olacağı, ödem geçince nasıl olacağı, sürecin herkeste nasıl ilerlediği hep bir soru işareti

Herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor. Deri yapısı, yapılan işlem vs. Her şey etkiliyor süreci.. e tabi doktorun da becerikli olması şart. İnşallah kolay atlatırsın :)

Merhaba, bende aynı konudan muzdaribim sanırım. İçeride burun ucuma yakın noktalarda etler var sanki dokununca elime geldiler. Önce kan pıhtısı sandım ama değil. Normal mi bu durum? 11gün önce ameliyat olmuştum..

Geçmiş olsun. Burun içinde de ödem vardır şu anda sizin de çok yeni burun içi de işlem görüyor sonuçta o yüzden etler şişer bi kaç haftaya iner diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Burun içinde de ödem vardır şu anda sizin de çok yeni burun içi de işlem görüyor sonuçta o yüzden etler şişer bi kaç haftaya iner diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. Burun ucuda yukarı kalktı haliyle,sanki içerde büzüşmüş birikmiş gibi geldi. Sanırım bu ameliyatın sonrası hep sabır :) sağolun cevabınız için

Arkadaşlar bandajlar çıktıktan sonra neyle masaj yapmalıyım? Aloe Vera Jel kullandım ama yapış yapış bir his bıraktı. Sizin var mı tavsiyeniz burun masajında kullanmak için?

Merhaba ben bepanthol ya da hametan kullanıyorum masaj için. Zaten ameliyat sonrası yağlı olan, sivilceler çıkan burnum daha da yağlı oluyor ne kullanırsam kullanıyım.

Merhaba ben bepanthol ya da hametan kullanıyorum masaj için. Zaten ameliyat sonrası yağlı olan, sivilceler çıkan burnum daha da yağlı oluyor ne kullanırsam kullanıyım.
Merhaba benimde cildim karma:/ banada doktor krem kullanma, gözeneklerini kapama dedi ama çokta bir seçenek yok sanki... bu arada sağolun evde hametan var, onu da denerim. Arnica diye bir krem var şimdi onu sürdüm. Gözaltı morluklarıma sürmüştüm önceden.
Bu masajlara kaç ay devam etmeliyiz?

Benim doktorum ilk 1 ay önemli dedi, ne kadar devam etmeliyiz onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…