burun içi kılları

morinek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
118
Yer
İstanbul
sinir etti beni aynaya bakınca sanki dışarı fışkırmış gibi hissediyorum. soruyorum çevreme yok sana öyle geliyor okadar herkeste var diyorlar ama bana çok geliyor. siz ne yapıyorsunuz benim gibi hisseden varmı? ne önerirsiniz. yıllar önce lazerci ben burun içlerine lazer yapıyorum dedi ama bana saçma geldi. bi iki kerede iğneli epilasyoncuya yaptırdım bi tane tüyü ama etkisi olmadı yine aynen duruyor. ne önerirsiniz???

aldırmak tehlikeli makasla kısaltabilirsin hala sinir ederse agda ile aldırabilirin

başını çok mu geriye atatak bakıyosun acaba? ondan mı görüyosun, yürürkenki gibi durarak bak bir de

bu arada bende bu istenmeyen tüy adına ayar oluyorum. istenen tüy var mı dır ki de istenmeyen tüyler oluyor -ilk kez telden yazdım niye simley yok-

Ben de hic sevmem bu burun içi killarini. Aliyorum ben. Cimbizla pit pit.
Eşimin de burun ici killarini alan bir makinesi var. O da onunla aliyor ama kökten değil jilet gibi üstten sadece...

sinir etti beni aynaya bakınca sanki dışarı fışkırmış gibi hissediyorum. soruyorum çevreme yok sana öyle geliyor okadar herkeste var diyorlar ama bana çok geliyor. siz ne yapıyorsunuz benim gibi hisseden varmı? ne önerirsiniz. yıllar önce lazerci ben burun içlerine lazer yapıyorum dedi ama bana saçma geldi. bi iki kerede iğneli epilasyoncuya yaptırdım bi tane tüyü ama etkisi olmadı yine aynen duruyor. ne önerirsiniz???
cımbızla yol genelde herkes öyle yapıyor çokta kafana takma

cımbızla yol genelde herkes öyle yapıyor çokta kafana takma
canım burun içini ağda yada cımbızla almak tehlikeli diye biliyorum. makasla kısalttım sanki çoğaldı gibi geldi. yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Bide burnum kalkık keşke aşağı doğru olsaydı. neyse artık kısaltırım çok rahatsız olursam. :(((

başını çok mu geriye atatak bakıyosun acaba? ondan mı görüyosun, yürürkenki gibi durarak bak bir de

bu arada bende bu istenmeyen tüy adına ayar oluyorum. istenen tüy var mı dır ki de istenmeyen tüyler oluyor -ilk kez telden yazdım niye simley yok-

ya küçük tüyler ama sanki başkalarına bakıyorum onlarda hiç yok gibi :( bu arada istenen tüyler: saç, kirpik ve kişiye göre kaş :)

ya küçük tüyler ama sanki başkalarına bakıyorum onlarda hiç yok gibi :KK43: bu arada istenen tüyler: saç, kirpik ve kişiye göre kaş :)
haha saçı kaşı tüyden saymıyorsam demekki :KK48:
onlarda sana bakarak başkalarında yok gibi diyorlardır, öyle olur hep.
çok rahatsız oluyorsan burun kılı kesme makinesi al, için rahat eder en azından.

haha saçı kaşı tüyden saymıyorsam demekki :KK48:
onlarda sana bakarak başkalarında yok gibi diyorlardır, öyle olur hep.
çok rahatsız oluyorsan burun kılı kesme makinesi al, için rahat eder en azından.

o makine erkekler için deilmi? markette satıyodu bi ara.. nedir bu kıl tüy derdi:(

Back