burun eti

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
37
Selamlar burnumda et var bi hayli büyüdü artık nefes alamıyorum. Uzman bi doktor sürekli geniz akıntım olduğu için alamayacağını söyledi. Haftalarca antibiyotik kullandım ama geçmedi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Bir de bu ameliyatı yaptırabileceğim doktor tavsiyeniz var mı? Şeklini değiştirmeden yapılabiliyor mu?

Kardeşim Keçiören araştırma hastanesinde dr muharrem beye burun etlerini aldırdı ve deviasyonunu düzelttirdi memnun kaldı. 1 hafta oldu bir şikayeti yok. geçmiş olsun sanada cnm

Et alınınca şekil bozulmaz diye biliyorum. Ama yine de bi plastik cerraha görün fikir al derim ben. Sonra kulak burun boğaza git.
Ben böyle yapmadım iki kez ameliyat olmak zorunda kaldım. Benim kemik de vardı. Tek doktorla yetinmeyin. Fikir alın.

Kardeşim Keçiören araştırma hastanesinde dr muharrem beye burun etlerini aldırdı ve deviasyonunu düzelttirdi memnun kaldı. 1 hafta oldu bir şikayeti yok. geçmiş olsun sanada cnm
Teşekkürlrr mesajınız için. İlk fırsatta gideceğim oraya inşallah

Benim de sol deliğimin yarısını kemik kapatmış durumda. O da ayrı sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden burnumun şeklini bozarlar mı diye merak içindeyim. Şuan yeni doğum yaptım biraz zaman geçsin mutlaka bunun peşine düşeceğim tavsiyeniz için teşekkürler

Merhabalar ameliyat oldunuz Mu nasıl geçti ameliyatiniz benim çok ağrılı geçti burnumda et vardı onu yaktılar ama felaket ağrı sizi çektim ameliyat sırasında. 4 gün sonra tamponlar çıkacak çok zor nefes alıyorum suan akıntı oluyor tampon olunca da hayli zor geçiriyorum.

Kızlaaar kardeşim simdi 2. Kere burun etlerini aldırdı demekki ilki olmamış. Eren taştan a oldu şimdi öyle çok iyi nefes alamıyor fakat ödem gidince ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…