Merhaba bende bu operasyonu yaptırmak istiyorum. Tarihe bakınca Rahatlama sürecine geçmiş olmanız lazım nasıl oldunuz merak ettimMerhaba yaklaşık 3 hafta önce burun etlerimi lazerle yaktırdım ertesi gün hemen nezle soğuk algınlığı oldum 2 hafta full ateş baş ağrısı üşüme titreme grip oldum boğazım tahriş olmuştu soğuk algınlığı ilaçları da aldım.
lazer sonrası doktor merhem ve bir hap verdi 2 hafta sonra kontrol e gittim güzel dedi kabuklanma 20 gün sonra olur rahatlarsın dedi ilk başlarda bildiğiniz nefesde zorlandım kan aktı çoğu zaman afedersiniz sümkürmekten korktum şuan da soğuk algınlığım geçti ama burnum halen düzelmediği için akıntım var genzime doğru zorlayarak çıkartıyorum akmasın istiyorum ve ağız kokum var yaptıran veya konuyla alakası olanlar bilgi verebilir mi ? ağız kokusu gidecek mi böyle kalacak mı çok huzursuzum
Merhaba bende bu operasyonu yaptırmak istiyorum. Tarihe bakınca Rahatlama sürecine geçmiş olmanız lazım nasıl oldunuz merak ettim
Teşekkürler cevabınız için. Allerji çok zor bir durum eşimde sizin gibi hapşırmaktan sonunda bitkin düşüyor. Umarım allerjiyide atlatırsınız. Çok geçmiş olsunmerhaba daha rahat uyuyorum ama alerjik hassasiyetim olduğundan burnum açıldığından bu yana ne koku alsam hapşurup tıkanma yaşayabiliyorum bu da benlik bir durum yani ama gece rahat uyuyorum bunun dışında .. sadece ağız kokusu durumu var çok rahatsızım
Teşekkürler cevabınız için. Allerji çok zor bir durum eşimde sizin gibi hapşırmaktan sonunda bitkin düşüyor. Umarım allerjiyide atlatırsınız. Çok geçmiş olsun
bendede burun eti var ve et olan kısım daha şiş. belli olmuyo pek ama dokunduğumda o şişliği hissediyorum zaten o şişten dolayı burnumun o kısmında ki burun kanadım sanki yok gibi duruyo hafif. bu şiş burun etiyle mi alakalı acaba sizde de bir şişlik varmıydı. kusura bakmayın sizin sorunuzu cevaplayamadığım için.Merhaba yaklaşık 3 hafta önce burun etlerimi lazerle yaktırdım ertesi gün hemen nezle soğuk algınlığı oldum 2 hafta full ateş baş ağrısı üşüme titreme grip oldum boğazım tahriş olmuştu soğuk algınlığı ilaçları da aldım.
lazer sonrası doktor merhem ve bir hap verdi 2 hafta sonra kontrol e gittim güzel dedi kabuklanma 20 gün sonra olur rahatlarsın dedi ilk başlarda bildiğiniz nefesde zorlandım kan aktı çoğu zaman afedersiniz sümkürmekten korktum şuan da soğuk algınlığım geçti ama burnum halen düzelmediği için akıntım var genzime doğru zorlayarak çıkartıyorum akmasın istiyorum ve ağız kokum var yaptıran veya konuyla alakası olanlar bilgi verebilir mi ? ağız kokusu gidecek mi böyle kalacak mı çok huzursuzum
bendede burun eti var ve et olan kısım daha şiş. belli olmuyo pek ama dokunduğumda o şişliği hissediyorum zaten o şişten dolayı burnumun o kısmında ki burun kanadım sanki yok gibi duruyo hafif. bu şiş burun etiyle mi alakalı acaba sizde de bir şişlik varmıydı. kusura bakmayın sizin sorunuzu cevaplayamadığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?