Burun eti ve kemik eğrilmesi ameliyatı olan var mı Acilll!!!

Elifaydn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
67
22
32
Arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır burnum sürekli akıyordu. Tabi ben doktora gidiyorum ve ilaç kullanıyorum. Kullandığım ilaçlarda işe yaramıyordu.sadece hafifletiyordu. Bundan dolayı da doktor değiştiriyordum.kimisi kronik sünizit kimisi rinit alerji teşhisi koydu. Tabi ben araştırmalar yaptım ve gittigim doktora tomografi çektirmek istiyorum dedim ve çektirdim. Burnumda hem et büyümesi (ki birisi tamamen büyüyüp tıkanmış diğeri de tıkanmak üzereymiş) var dedi. Bir de kemik eğriliği varmış.tabi bilen bilir çok fazla sıkıntı çekiliyor. Uyku probleminden tutun da yemek yemeye hatta konuşmaya kadar. Tabi doktor eğrilik var deyince ben eski ve şimdiki fotograflarıma baktım inanılmaz fark var bu normal mi bilmiyorum. Oyuzden de ameliyat olmaya karar verdim. Olanlar varsa özellikle de Ankara da doktor önerebilecek, çok sevinirim. Birde bu şekil bozukluğunu düzeltebilir mi.?

Bende aynı dertlerden muzdariptim ama et buyumesi bende doktorun verdiği spreyle geçmişti. Burun kemiği eğriliğim benim çok fazla değildi hatta hiç anlaşılmıyodu o yüzden doktorlar hemen teşhis koyamadılar bana en son çare olarak tomografi cekildi öyle ortaya cıktı. 40 dakkalık bi operasyonla düzeltildi benimki inan hiç agrı cekmedim. Çok rahattım ve ameliyattan sonra hemen fark ediliyo bayağı rahatlıyosun. Sürekli grip gezerdim ben yaz kış demeden şimdi yılda 1 kere ya olurum ya da olmam ama geniz akıtım var benimde o geçmiyo.
O ameliyatı olmanı şiddetle tavsiye ediyorum. İnan iyiki olmuşum diceksin. Ben dünya varmış dedim. Bu grip inan bana zulüm. Kurtuldum ben çok şükür

Bende aynı dertlerden muzdariptim ama et buyumesi bende doktorun verdiği spreyle geçmişti. Burun kemiği eğriliğim benim çok fazla değildi hatta hiç anlaşılmıyodu o yüzden doktorlar hemen teşhis koyamadılar bana en son çare olarak tomografi cekildi öyle ortaya cıktı. 40 dakkalık bi operasyonla düzeltildi benimki inan hiç agrı cekmedim. Çok rahattım ve ameliyattan sonra hemen fark ediliyo bayağı rahatlıyosun. Sürekli grip gezerdim ben yaz kış demeden şimdi yılda 1 kere ya olurum ya da olmam ama geniz akıtım var benimde o geçmiyo.
O ameliyatı olmanı şiddetle tavsiye ediyorum. İnan iyiki olmuşum diceksin. Ben dünya varmış dedim. Bu grip inan bana zulüm. Kurtuldum ben çok şükür
[

Inanırım canım gerçekten çok kötü hiçbir şekilde nefes alamıyorum Koku alamıyorum adamakıllı uyuyamıyorum sürekli grip gibi ortada geziyorum senin dediğin gibi de o yüzden ben de ameliyat olmaya karar verdim ama doktor da hastane seçimi yine bilemiyorum ve sen de burun ucu düşüklüğü Ya da şöyle söyleyeyim burunda bir bozukluk meydana geldi mi ya da geldiğini fark ettin mi Ben birkaç yıl önceki fotoğrafımla Şu anki fotoğrafını karşılaştırdım zaman burnumun ucu düşmüş gözüküyor ya Tabii bu da beni acayip derecede rahatsız etti Normal şartlarda Hani burnuna takıntılı birisi değilim ve bu zamana kadar hiç farketmemiştim doktor öyle söylediği zaman dikkat ettim ve Burnumun şeklini bozulduğunu gördüm.

Inanırım canım gerçekten çok kötü hiçbir şekilde nefes alamıyorum Koku alamıyorum adamakıllı uyuyamıyorum sürekli grip gibi ortada geziyorum senin dediğin gibi de o yüzden ben de ameliyat olmaya karar verdim ama doktor da hastane seçimi yine bilemiyorum ve sen de burun ucu düşüklüğü Ya da şöyle söyleyeyim burunda bir bozukluk meydana geldi mi ya da geldiğini fark ettin mi Ben birkaç yıl önceki fotoğrafımla Şu anki fotoğrafını karşılaştırdım zaman burnumun ucu düşmüş gözüküyor ya Tabii bu da beni acayip derecede rahatsız etti Normal şartlarda Hani burnuna takıntılı birisi değilim ve bu zamana kadar hiç farketmemiştim doktor öyle söylediği zaman dikkat ettim ve Burnumun şeklini bozulduğunu gördüm.

Hayır bende eğrilik hiç farkedilmiyordu burun şeklim doğal olarak çokgüzel benim hatta çoğu kişi estetikmi diye sorardı. Doktorlar bile bu yüzden geç teşhis koydular anlamadılar hemen. Ameliyattan sonra tabi bi kaç ay hafif şiş gezdim ama sonra yavaş yavaş normale döndü. Herhangi bi bozulma olmadı bende.

Kendimi bildim bileli; mütamadiyen, hiç aralıksız burnum akar.
Peçete yanımdan hiç eksik olmazdı, sınıfta da sümüklü diye dalga geçerlerdi.
Bir gün annem gayet kolay bir karışım yapıp belki bir faydası olur diye bana verdi, o güne kadar internette yazan bütün formülleri denemiş, birçok doktora gitmiştim ve bunun da işe yaramayacağından emindim ama bir ümit işe yarar diye denedim.
Sonrasında ilk defa bu kadar rahat bir nefes aldığımı hatırlıyorum. Şimdi anneme hergün Allah senden razı olsun diyorum.
Olur da eğer bir gün bu illetten kurtulurdam bu durumdan mustarip insanlarla paylaşacağıma söz vermiştim kendime.
Umarım sizin de işinize yarar.
Karışımı detaylarıyla buraya bırakıyorum

•Bir su bardağına; burnunuza çektiğiniz zaman yakmayacak kadar sıcaklıkta su koyun. (Suyun sıcak olması çok önemli)

• suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat atın
• karıştırın
•lavobada karışımı elinize dökün ve çekebildiğiniz kadar burnunuza çekin ve hömkürün.
Bunu sürekli olarak yapmaya devam edin.
Uyguladıktan 5 dk sonra burnunuzdan beyaz bir sıvı gelecek.
Bu akıntıyı peçeteyle silin.
Eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın lütfen.

X