Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önden normal ama yanlardan baya kesik görünüyor.dogalliktan uzak duruyor yan profilde.Merhaba arkadaşlar 2. Ay paylaşmıştım şuan 3. Ay bitti aşırı gözüme kısa ve küçük geliyor
Göründügü gibi mm bilemeyecemBence çok güzel, dudak-burun arası mesafe kaç milim?
Evet beni en çok rahatsıs edende bu hafif yan döndügümde yuvarlak diye mi öyle yoksa çok kısa mı diye anlamadımÖnden normal ama yanlardan baya kesik görünüyor.dogalliktan uzak duruyor yan profilde.
Kısa duruyor.Evet beni en çok rahatsıs edende bu hafif yan döndügümde yuvarlak diye mi öyle yoksa çok kısa mı diye anlamadım
Revizyon olacam bunun içinKısa duruyor.
Eklememe yapacaklar ? Nasıl düzeltilecek ki, şimdi en azından önden güzel duruyor ya daha kötü olursa ? Üstelik 3 ay olmuş bir yıl bekleyin yüze tam otursun diyorlar
Revizyon olacam bunun için
Yoo haklısınız benimde dikkatimi bu çok çekmişti inanki bilmiyorum kısa oluşu canımı çok sıkıyır iyi bir doktor bulmam gerekEklememe yapacaklar ? Nasıl düzeltilecek ki, şimdi en azından önden güzel duruyor ya daha kötü olursa ? Üstelik 3 ay olmuş bir yıl bekleyin yüze tam otursun diyorlar
Moral bozmak için söylemedim, daha çok yeni belki yüzünüzde ödem vardır burun küçük duruyordur... 1 yıl olsun da duruma göre bakarsinzYoo haklısınız benimde dikkatimi bu çok çekmişti inanki bilmiyorum kısa oluşu canımı çok sıkıyır iyi bir doktor bulmam gerek
3 . Ay bitti belli oluyor az çok zaten yoo açıktım bu yorumlara kendiniz kötü hissetmeyin sizdeMoral bozmak için söylemedim, daha çok yeni belki yüzünüzde ödem vardır burun küçük duruyordur... 1 yıl olsun da duruma göre bakarsinz