Arkadaşlar Burun ameliyat sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorumm.Burnumdan önden çok memnundum hiçbirsorunum yoktu Sadece yan döndüğümde kemer vardı o düzelsin istedim.Evime en yakın özel bir hastaneye gittim biraz aceleye geldi 2 gün içine gün aldım 6 Bin Tl ye anlaştık Doktorla konuştum önden görünüm değişmesin dedim Sadece kemer alınsın dedim kalkık küçük burun istemiyorum dedim Tamam dedi Ameliyat günü tekrar muayene etti biraz kaldırayım dedi yok değişim istemiyorum Sadece kemer gitsin dedim Ameliyata girdik Ameliyat sırasında yanıma gelmedi kendisi.Uyandığımda ameliyat bitmişti 8 defa Kan kustum Çok zorlu bir süreçti benim için bünyeyle alakalıda olabilir Baş dönmesi mide bulantısı 2 gün boyunca sürdü ilk kendimi gördüm görmez olaydım çok kötü bir burun Tabi bantlı alçılı falan 1 hafta sonra alçı Tampon çıktı Yüzümün bütün güzelliği gitmişti burnumun şeklini Tamamen değiştirmiş kalkık kısa bir burun yüzümde çökme oldu zayıfsanız daha belirgin olur bu çökme..Önceden bakılan biriydim şu an kimse yüzüme bile bakmıyor Tanımadığım insanlar bile estetik mi oldun diye soruyorlar okadar belli ediyor çünkü Düşer dediler kalkıklık iner dediler Hiçbirşekilde inmedii 8.ay boyunca Doktorumla hiçbirşekilde biaraya gelmedim Kontrollere bile gitmedim Yüzünü görmemek için..8 ay sonunda Kalktım gittim revizyon ima ettim Hiçbişekilde Yaptığını kabul etmedi Şeklini geçtim önceden nefes problemim yoktu Şu an nefes alamıyorum Benim hem sağlımla oynadı kendisi hem psikolojimlee .Hayatımda en büyük Pişmanlığım Burun Ameliyatına girmek olduu